Tanju Okan Hakan Meriçliler Tarafından Sahneye Taşınıyor

Yıl 1974 Tanju Okan şarkıları isimli proje ile Hakan Meriçliler, Tanju Okan’ın şarkılarını ilk kez sahneye taşıyor.

Tanju Okan Hakan Meriçliler Tarafından Sahneye Taşınıyor

Hakan Meriçliler Tanju Okan’ın şarkılarını seslendirecek. Şarkıları seslendirirken kendisine piyanist Süleyman Alnıtemiz eşlik edecek. Şarkıların yanı sıra bir yandan Okan’ın yaşadığı hayal kırıklıkları, mutluluklar, duygusallıklar ve pek çok duygu da sahneye taşınmış olacak.

Tanju Okan’ın hayatı ile ilgili yapılan bu projede özellikle 1974 yılının önemli olmasından bu dönüm noktasına odaklanılmaya çalışılacak. Projede aynı zamanda Tanju Okan’ın yaşadığı iyi, kötü, yaşadığı tüm hayal kırıklıkları ve olumlu olumsuz durumları her biri sahnede yerini alacak. Tek perde şekilde yayınlanacak olan performansta Tanju Okan’a ait pek çok şarkı seslendirilecek.

Öyle sarhoş olsam ki, kadınım, dostlarım, hasret, deli gibi sevmek şarkıların her biri projede seslendirilecek olup aynı zamanda daha pek çok şarkısı sahneye taşınmış olacak. Özellikle Tanju Okan ile ilgili pek çok durumun ve 1974'ten bu yana dönüm noktasının taşınacağı projeye şimdiden hayranları tarafından ilgi çekmeye başladı.

Tanju Okan Şarkılarını Söylemenin Mutluluğu

Hakan Meriçliler, kostümü saçı ve tarzı dâhil olmak üzere her açıdan tam anlamıyla bir Tanju Okan uyarlaması yapılacağı ve Bu doğrultuda projenin tam ile yansıtılması amaçlanıyor. Ayrıca Hakan Meriçliler verdiği röportajda Tanju Okan hayranı olduğunu ve onun şarkılarını seslendirmenin bir ayrıcalık olduğunu da ifade eden açıklamalarda bulundu.

Özellikle bu tarz projeleri ve sahneleri izlemeyi seven kişiler ve Tanju Okan hayranları şarkılarını dinlemek için Hakan Meriçliler sitesinden Bu şarkıları dinleyebilir. Yakın zamanda tek perdelik şekilde sahneye gelecek olan projeye şimdiden pek çok kişiyi heyecanlandırdı.

Özellikle canlı performans dinlemek isteyen Tanju Okan’ın en güzel şarkılarını Hakan Meriçler sesiyle dinlemek isteyen kişiler bu projeyi izlemeye gidebilir. Hakan Meriç’lerin tarzı ve her açıdan yansıttığım durum Tanju Okan’ı hatırlatırken en güzel şarkıları daha sahnede yerini alacak. Kendisine piyanist Süleyman Alnıtemiz eşlik ederken Hakan Meriç'ler Tanju Okan’ın tarzını ve şarkılarını projede yansıtacak.