Çiftlik Bank’tan Afrin'e destek

Türkiye genelinde 150 civarında bayisi bulunan ve her türlü şarküteri ürünlerini üretip satışını gerçekleştiren Çiftlikbank, Ocak ayından bu yana Afrin’de teröristlere karşı kahramanca mücadele veren mehmetçiğimize bayilerinden birçok gıda malzemesini kolileyerek yardım olarak gönderdi.

Çiftlik Bank’tan Afrin'e destek

Türkiye genelinde 150 civarında bayisibulunan ve her türlü şarküteri ürünlerini üretip satışını gerçekleştirenÇiftlikbank, Ocak ayından bu yana Afrin’de teröristlere karşı kahramancamücadele veren mehmetçiğimize bayilerinden birçok gıda malzemesini kolileyerekyardım olarak gönderdi. 



 

Malatya, Şanliurfa ve Gaziantep çiftlikbankbayilerinden Afrin'deki mehmetçikler için özel gıda kolileri hazırlanıpAfrin’de bulunan kahraman mehmetçiklerimize vekırsaldaki yaşayan halkaulaştırıldı.


 

Gıda gönderimleri hakkında açıklama yapanÇiftlikbank CEO'su Mehmet Aydın: “Suriye’deki savaş sebebiyle yıllardır Türkiyemilyonlarca savaş mağduruna ev sahipliği yapıyor. Şu anda mehmetçiklerimizAfrin’de terör örgütlerine karşı amansız bir mücadele veriyor. Ülkemizin Suriyetopraklarında gözü yoktur. Mehmetçiklerimizin tüm mücadelesi bölgeyiTürkiye'mizi tehdit eden terör belasından kurtarmak üzerinedir. Türk SilahlıKuvvetlerimizin tüm çabaları ve mücadeleleri bölgede huzuru ve terördenarındırılmış barışı temsil etmektir. Biz de Çiftlikbank olarakmehmetçiklerimize ve terörden arındırılmış olan bölgelerde yaşayan sivil halkınihtiyaçlarına bir nebze katkı olması amacıyla Malatya, Şanlıurfa ve Gaziantepbayilerimizin yoğun çaba göstererek hazırladığı kolileri mehmetçiklerimize veyardıma ihtiyacı olan bölgelere ulaştırdık. Terör bölgelerinde, şer güçlerindenkurtarılmış sivil halkın sofralarına bereket olacağız. Ülkemizin milli vemanevi olan tüm değerlerine gücümüzün sonuna kadar katkı sağlayacağız. Bu milliduruşa sahip bayilerimizle gurur duyuyoruz." açıklamasında bulundu.