Dünya Değişim Akademisi'nden Farkındalık Festivali

Son dönemde çalışmalarıyla dikkat çeken Dünya Değişim Akademisi haftasonu Kocaeli'de dikkat çeken bir organizasyona imza atıyor. Farkındalık Festivali verilen festivalde "Değişimi Kucakla" Sloganı ön plana çıkıyor.

Dünya Değişim Akademisi'nden Farkındalık Festivali

Dünya DeğişimAkademisi, değişmek ve gelişmek isteyenler için her ay Türkiye’nin gözde vedoğal mekanlarında Farkındalık Festival’leri düzenliyor. 24-25 Şubat haftasonuiçin hazırladıkları organizasyon, kendinizi yenileyeceğiniz, özgüven, neşe,kararlılık, sevgi ile dolacağınız, kaçırılmayacak bir program!


Değişim Uzmanlarıetkinliği açıklarken: Amaç farkındalığı artırmak, mutluluğu yakalamak, olmakistediğiniz şey olmak. Değişimi kucaklamak! Bunun için festivalde uygulanacakçalışmalar ile hem neşelenecek hem de durağanlığı aşıp içinizdeki her şeyiyapabilme gücünün farkına varacaksınız” diyorlar. “Değişimvaroluşun değişmez kuralıdır. Değişim sürekli gerçekleşen ve kaçınılmaz birolgudur.  Kişi hayatın değişim üzerine kurulduğunu kavramalıdır.” diyerek,herkesi yenilenmek, gelişmek, kendini aşmak için değişimi kucaklamaya davetediyorlar.


Festival için işarkadaşlarınız, aileniz, sevdiklerinizle veya tek başınıza rahatça katılmanıza  imkan verecek canayakın bir ortamhazırlanıyor. Dünyanın en güçlü, doğal ve kadim tekniklerinin uygulanacağıprogramda farkındalığınızı yükseltecek unutulmayacak bir interaktif söyleşi de var.Özgüven, yaratıcılık, içsel güç ve saf sevginin güçlendirilmesine yönelik 4 özelçalışma ve nefes, biyoenerji, konsantrasyon, gevşeme, vücut çalıştırma seanslarıile toplamda 9 çalışma sunulacak.


Eşsiz körfez manzarasınasahip Kocaeli - Wellborn Luxury Hotel’de SPA, hamam, havuz imkanlarındanücretsiz yararlanabilir ve körfezboyunca sportif yürüyüşler de yapabilirsiniz.


DÜNYA DEĞİŞİM AKADEMİSİ                                www.dunyadegisimakademisi.com   -   [email protected]

 

Festival Programı  :
WellbornHotel, Kocaeli 24-25 Şubat 2018

24 Şubat Cumartesi

11.00 – Kök Enerji Merkezi Çalışması – Özgüveningeliştirilmesi

12.30- Kahvaltı

14.30 –Konsantrasyon çalışması

15.30 - Nefes çalışması

17.00 –Pelvis Enerji Merkezi Çalışması –Yaratıcılığın  geliştirilmesi

18.45 - Akşam Yemeği

19:45 - Dans Gösterileri

20.00 - İnteraktif söyleşi - TümSorulara Cevaplar

 

25 Şubat  Pazar

08.00 – Karın Enerji Merkezi Çalışması  -  İçselgücün geliştirilmesi

09.30 - Kahvaltı

12.30 - Vücut çalıştırma teknikleri

13.30 - Gevşeme çalışması

15.00 – Göğüs Enerji Merkezi Çalışması -Saf Sevginin geliştirilmesi

 

Matlarınızı ve kalın giysilerinizigetirmeyi unutmayınız.

Kayıt ve detaylı bilgi için bizimleiletişime geçebilirsiniz.

[email protected],    www.festivalbudur.org

http://www.dunyadegisimakademisi.com

T. 0 212 243 96 42 - 0 533 251 75 83