En Güzel Babalar Günü Sözleri

Her yıl Haziran ayının 3. Pazar günü kutlanan Babalar Günü, bu yıl 18 Haziran günü kutlanacak. Babanızı etiketleyerek mutlu edeceğiniz, sosyal medyada paylaşabileceğiniz ya da babanıza kısa mesaj olarak gönderebileceğiniz Babalar Günü sözleri sizler için bu yazımızda bir araya geliyor.

En Güzel Babalar Günü Sözleri
Her yıl Haziran ayının 3. Pazar günü kutlanan Babalar Günü, bu yıl 18 Haziran günü kutlanacak. Babanızıetiketleyerek mutlu edeceğiniz, sosyal medyada paylaşabileceğiniz ya dababanıza kısa mesaj olarak gönderebileceğiniz Babalar Günü sözleri sizler için bu yazımızda bir arayageliyor.

 

Senin gibi bir babaya sahip olduğum için ne kadar şanslıolduğumu her zaman bileceğim. Seni seviyorum canım babacığım. Bugün başardığımve elde edebildiğim her şeyde senin payın var. Babalar günün kutlu olsun.

 

Başımızın tacıbabalarımızın yaşam boyu mutlulukları temennisi ile Babalar Gününüz kutluolsun.

 

Yaşantısıyla, ilkeleriyle bize hep güzel örnek olan canımbabam. Senden uzakta, senin değerini şimdi daha iyi anlıyorum. Babalar Gününkutlu olsun, ellerinden öperim.

 

Kollarından dahahuzurlu, daha güvenli, yüreğinden daha sıcak ülke yokmuş babacım. Babalar Gününkutlu olsun.

 

Bana uçabileceğim kanatlar verdiğin için teşekkürler, sevginve anlayışınla hep yanımdaydın, daima sığınağımdın. Benim için ne kadar pahabiçilmez bir değerde olduğunu asla unutmuyorum. Babalar Günün kutlu olsun.

 

Seninle birlikte okadar çok şey öğrendim ki babam; karşılıksız sevmeyi, şefkati, insansevindirmeyi ve affetmenin ne kadar büyük bir erdem olduğunu. Seninlebüyümekten hep mutluluk duydum babacığım iyi ki varsın, Babalar Günün kutluolsun.

 

Sen güçlü bir çınar gibisin. Arkamı ne zaman sana yaslasamsanırım ki dünyayı bile fethedebilirim. Çünkü bana hep güç veriyorsun. BabalarGünün kutlu olsun.

 

Benim yanımdaolmaktan hiç bıkmayan, onca hatama karşı beni sevmeye devam eden koca yürekliinsan, canım babama… Seni çok ama çok seviyorum. Babalar Günün kutlu olsun,birlikte nice güzel Babalar Günümüz olsun.

 

Kalbi sevgi dolu, sevecen, cömert, kibar, kucağı sıcak,anlayışlı, şefkatli. Bu vasıfların tümünü taşıyan tek erkeksin. Ben ona babadiye sesleniyorum. Babalar Günün kutlu olsun canım babacım.

 

Meğer dilimdeki vebeynimdeki en güzel kelime senin adınmış. Sana her seslenişimde ya acım diniyorya da sevgim coşuyor. Babalar Günün kutlu olsun.