Fabo Makina

2003 yılında İzmir’de kurulan Fabo makina ailesi, kaliteli beton santrali hizmeti sunuyor. Fabo Makina'nın ürettiği markalı ürünlerin arkasında, yılların vermiş olduğu deneyimli bir geçmişle hizmet veren profesyonel bir ekip vardır.

Fabo Makina

2003 yılındaİzmir’de kurulan Fabo makina ailesi, kaliteli beton santrali hizmetisunuyor. Fabo Makina'nın ürettiği markalı ürünlerin arkasında, yılların vermişolduğu deneyimli bir geçmişle hizmet veren profesyonel bir ekip vardır. Resmiweb sitesi Fabo.com.tr üzerinden, mobil beton santrali kırma elemebeton santrali aşamaları ve diğer hizmetlere ulaşmak mümkün oluyor.

Kaliteli Hizmet

Türkiyegeneli ve 43 ülkeye dış ticaret yapan firma, kaliteli hizmet garantisi sunuyor.

Toplamda 2fabrikası olan Fabo makina, üretimlerini aktif bir şekilde devam ettiriyor.Ayrıca satılık beton santrali sistemlerikonusunda, sektörün önde gelen firmaları arasında ilk sırada yer alıyor.

Arge Faaliyetleri

Fabo MakinaEleme Tesisleri ve Beton Santrallerinde hatasız şantiye alanı sağlamak adınaaralık vermeden AR-GE çalışmalarına devam ediyor ve satışını yaptığı ürünleriniher geçen gün yenileyerek geliştiriyor. Arge faaliyetlerini sistematik olarakyürüten Fabo makina, müşterilerine, üstün kalite, ekonomik fiyat, ergonomikdizayn sunuyor. Uzun yıllardan beri süren tecrübenin getirdiği başarı FaboMakina firmasını zirveye taşıyor. Bir dünya markası haline gelen firma,internet sitesi üzerinden, kullanıcılarına ücretsiz destek hizmeti veriyor..

Fabo makinabünyesinde yer alan kırma eleme ve beton santrali ürünleri, CE ve ISO 9002:2010 kalite standartlarında olup, yüksek mühendislik teknolojisi donanımlarınasahip olarak satışa sunuluyor.

Satış öncesive satış sonrası destek hizmetlerini nitelikli olarak sürdüren Fabo Makina'yımüşterileri güven içerisinde tercih ediyor.