Fabrikadan Müşteriye Doğrudan Hizmetin Adresi Modalife

Son yılların yükselen mobilyacı yıldızlarından olan Modalife, bu başarısını müşteri memnuniyetini ön planda tutan ve bu memnuniyeti sağlamak amacıyla ürünlerinin hem satış öncesinde hem de satış esnası ve sonrasında müşterilerine gerçek anlamda bir hizmet sunmaktadır.

Fabrikadan Müşteriye Doğrudan Hizmetin Adresi Modalife

Bu hizmetin sırrı ucuzla kalitenin bir arayagetirilmesinde yatmaktadır. Türkiye’nin hemen her bölgesinde bulunan şubeleriaracılığıyla birçok aileyi Modalife mobilya kalitesiyle buluşturan mağazamız, hem evine yeni eşya almak isteyenyeni evli çiftleri hem de evindeki eşyaları değiştirmek isteyen aileleri memnunetmeyi amaçlamaktadır.

 

Peki, kalitesininTSE ve ISO 9001 sertifikalarıyla tescilli olduğu Modalife, ucuzluğun adresiolmayı nasıl başarmaktadır? Aslında bunun formülü çok basittir. Bu sektördeürün üreticiden tüketiciye uzanana kadar üç yoldan geçmektedir. Bunlar üretici,bölge bayi ve satış mağazasıdır. Her bir birim ayakta kalabilmek için kar eldeetmeye çalıştıkça ürün müşteriye ulaşana kadar üreticinin elinden çıkanfiyattan %30-40 fazla ödeme yapılması zorunlu hale gelmektedir. İşte Modalife,bu zinciri kırmayı başarmış ve bu üç birimi de kendi tek bünyesindebuluşturmuştur. Böylece sahip olduğu iki fabrikada ürünleri üretip daha sonrada kendi mağazasında satarak ürünlerden elde edilecek bu fazladan %30-40 kârınımüşterinin lehine çevirerek müşterinin ürünlere daha ucuza kavuşabilmesininyolunu açmıştır. Bu bağlamda koltuk takımı almak isteyen bir müşteri, fabrikadan halka mantığıyla hemucuz hem de kaliteli bir ürüne kavuşabilmektedir.

 

Yalnızca ucuzolmayı değil, ucuz ve kaliteli olmayı hedefleyen Modalife, mobilyada Avrupastandartlarını yakalamaktadır. Bu hem sahip olduğu tasarımlarla hem kullandığımalzemelerle kendisini göstermektedir. Ürünlerinde müşterilerin rahatlığınıasla es geçmeyen Modalife, mobilyada işlevselliğin de öneminin farkındadır.Böylece çok yer kaplamayan fakat şık görünen eşyalarla olabildiğince çokfonksiyona sahip olabilen eşyalar üretebilen Modalife, bu haliyle kendisini birkullanan müşteriyi yeni bir eşya almak, söz gelimi yatak odası takımını değiştirmek, istediğinde yine buraya yönlendirmektedir.

 

Kanepe grubundan, yemek odası takımına kadar birçokürünü bulabileceğiniz Modalife’ta ürünler, müşterinin önüne çıkmadan öncesağlamlığı kontrol edilmekte ve onaylanmaktadır çünkü müşteriden gelen her birolumsuz eleştiri bizim için kabul edilemez bir eksikliğimiz olarakgörülmektedir. Bu sebeple de müşteriden önce yanlışları tespit etmekle görevlibu işin profesyonelleri vardır. Fakat yine de ürünlerde herhangi bir sorunçıkarsa da Modalife, bu sorunu anında gidermektedir. Müşteri memnuniyetininyalnızca ürün satışı esnasına saklamayan Modalife, ürün satın aldıktan sonra enkısa sürede eve teslim edileceğine dair de garanti sunmaktadır. Bir an öncealdığı ürüne kavuşmak isteyen müşterilerin, bu hevesi anlaşılmakta olupfabrikada hazırlanmış olarak bekleyen yüz binlerce üründen istediğiniz sizinevinize teslim edilip sonrasında montajı çalışanlarımız tarafından ücretsiz birşekilde yapılmaktadır.