Fethi Sekin'in teröristlerle çatıştığı anın videosu

Kahraman polis memuru Fethi Sekin'in teröristlerle tek başına çatıştığı anların videosu sosyal medyada paylaşım rekoru kırıyor. Teröristleri farkedince üzerlerine doğru hareket eden ve birini etkisiz hale getiren Fethi Sekin'in o anlarını bir güvenlik kamerası çekti. Fethi Sekin'in 2 teröristi yaraladıktan sonra geriye doğru çekilirken sırtından bir kurşun yediği belirlendi..

Fethi Sekin'in teröristlerle çatıştığı anın videosu

Dün İzmir'de yaşanan ve faciadan kılpayı dönülen 3 teröristin bombalı araçla düzenlediği terör saldırısında büyük can kaybını önleyen Trafik Şube'de görevli polis memuru Fethi Sekin adeta destan yazdı ve ellerinde Kaleşnikoş silahlar olan teröristlerle elindeki silahıyla tek başına mücadele etti. Hem çatışıp hemde "Bomba Var" diye bağıran Fethi Sekin diğer polislerin durumu farketmesini sağladı ve teröristlerin emellerine ulaşamadan etkisiz hale gelmesini sağladı. 

Bugün sosyal medyada Fethi Sekin'in o teröristlerle verdiği mücadelenin ve çatışma anının videosu paylaşım rekoru kırdı. Şehit Polis Memuru Fethi Sekin'in cesareti herkesin gözlerini doldurdu. Şehidin son anlarını Bayraklı Adliyesi'nde şoförlük yapan bir taksi şoförü anlattı. Taksi şoförü Fethi Sekin'in teröristlere ateş ederken bir yandan da geriye doğru çekildiğini ve sırtından vurularak çimenlerin üzerine düştüğünü anlattı. 

Taksi Fethi Sekin'in yanına gittiğinde kendisini "Yaklaşma gelme" diye uyardığını, ama kendisinin gidip tişörtüyle sırtına tampon yaptığını ve başka yaran var mı diye sorduğunda gözleriyle "Hayır" cevabını aldığını söyledi. 

O anlarda gelen sivil polisler Fethi Sekin'in yaraladığı teröristleri etkisiz hale getirdiler. Fethi Sekin'in son kurşununa kadar teröristlere karşı kullandığı belirlendi.