FETÖ sanığının hakimden 14 Şubat isteği

Kütahya'da bugün FETÖ soruşturması kapsamında görülen davaya tutuklu bir zanlının hakime söylediği 14 Şubat Sevgililer Günü isteği damgasını vurdu. Meslekten ihraç edilen öğretmen bakın hakimden 14 Şubat'la ilgili ne istedi.

FETÖ sanığının hakimden 14 Şubat isteği

Kütahya'da görülen FETÖ davasında 10'u tutuklu 11 sanığın 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nden yargılanmalarına devam edildi. Sanıklardan birinin hakime "Hakim Bey eşim yalnız ve zorluklar içinde yaşıyor. Eşime sevgililer günü hediyesi olarak beni tahliye etmenizi talep ediyorum." demesi damgasını vurdu. 

 

Meslekten ihraç edilen öğretmenin eşininde FETÖ'den yargılandığı ve ev hanımı olan kadının tutuksuz yargılandığı öğrenildi. Örgüt üyeliğini kabul etmeyen eski öğretmen sadece öğretmenlik yaptığı ve iyi öğrenciler yetiştirmek için çalıştığını söyledi. ByLock programını da hiç kullanmadıklarını söyleyen eski öğretmen hakimden eşine 14 Şubat hediyesi olarak tahliyesini istedi. 

 

Mahkeme öğretmenin talebini dinledikten sonra tutukluluk halinin devamına ve tanıkların dinlenmesi için duruşmanın ertelenmesine karar verdi.