Hakim Halil Soğuksu kurye olmak suçundan tutuklandı!

Diyarbakır'da yapılan bir operasyonda uyuşturucu kuryesi olduğu tespit edilen kişinin kimliği polis şok etti. Kurye olan kişi Ağır Ceza Hakimi Halil Soğuksu'ydu. Teknik Takibe takılan hakim Şanlıurfa yolunda yapılan bir operasyonla yakalandı.

Hakim Halil Soğuksu kurye olmak suçundan tutuklandı!
Diyarbakır'da yapılan bir uyuşturucu operasyonunu sıradan olmaktan çıkaran uyuşturucu kuryesinin kimliği ve mesleğiydi. Kurye olarak yakalanan kişinin Hınıs Ağır Ceza Hakimi Halil Soğuklu olduğunu tespit eden poliste durum karşısında ne diyeceğini bilemedi. 

Şanlıurfa yolunda durdurulan araçta 90 kilo uyuşturucu ve 14 bin TL para ele geçirildi. Arabada bulunan diğer 2 kişiyle birlikte göz altına alınan Hakim Halil Soğuksu,ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

İfadesinde kullanıcı olmadığını söyleyen Hakim Halil Soğuksu'nun kanında uyuşturucu madde tespit edildi. Şüphe çekmemek için hakimin kullanıldığı belirtiliyor. 

HaberTürk Gazetesi'nden Veysi İpek'in bugün gündeme bomba gibi düşen haberinin detaylarına göre, tutuklanan hakim iddiaları redderek birlikte İstanbul'a gidelim teklifini kabul ettiğini ve uyuşturucuyla bir ilgisi olmadığını söyledi.