Hüseyin ve Mehmet Manda kardeşleri ölüm ayırdı

Antalya Serik'te meydana gelen trafik kazası Hüseyin ve Mehmet Manda kardeşleri birbirinden ayırdı. İki kardeşin içinde bulunduğu araç kaza yapınca kardeşlerden biri hayatını kaybetti diğeri yaşam mücadelesi veriyor.

Hüseyin ve Mehmet Manda kardeşleri ölüm ayırdı
Antalya Serik'te meydana gelen feci kaza 2 kardeşi birbirinden ayırdı. Üniversite öğrecisi Hüseyin Manda ve kardeşi lise öğrencisi Mehmet Manda saat 17 sularında Kadriye Mahallesi istikametine giderken kavşakta sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüje çarparak taklalar attı. 

Feci kaza üzerine 112'yi arayan mahalleliler kazaya ilk müdahaleyi yaptı. Kaza yerine gelen itfaiye ekipleri iki kardeşi 1 saat süren hummalı bir çalışmanın ardından aracın içinden çıkarabildiler. Kardeşlerden Hüseyin Manda olay yerinde kaybederken, kardeşi Mehmet Manda ise ağır yaralı olarak Serik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Kazanın neden meydana geldiği polisi MOBESE kameralarında yapacağı incelemelerden sonra belli olacak. Kaza haberiyle iki kardeşin ailesi yıkılırken, hastane önünde ağır yaralı Mehmet Manda'dan iyi haber gelmesini bekliyorlar. 

Antalya'da Serbil Yetim'in acı ölümü!

Antalya'da bugün meydana gelen bir başka kazada ise işinden evine dönen kadın evine 20 metre kala motorsiklet çarpması sonucu hayatını kaybetti. 

Antalya'da bir serada fide dikim işi yapan Serbil Yetim isimli kadın iş çıkışı evine dönerken bir motorsikletin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kazaya karışan motorsiklet sürücüyle kadının yakınları arasında çıkan kavga polisin olay yerine gelmesiyle büyümeden önlenirken,Serbil Yetim'in acılı kocası başında gözyaşı döktü.