İlknur Bedir can kurtarırken canından oldu

Gaziantep'te yaşanılan bir kazaya müdahale için giden sağlıkçı İlknur Bedir müdahale esnasında kendisine bir başka aracın çarpması sonucu canından oldu. Can Kurtarırken canından olan İlknur Bedir'in ölümü mesai arkadaşlarını gözyaşlarına boğdu.

İlknur Bedir can kurtarırken canından oldu
Gaziantep'te 13 Ocak'ta yaşanan olayda sağlıkçı İlknur Bedir bir trafik kazasına müdahale ederken bir başka otomobil müdahale yapılan alana girmişti. Kazada İlknur Bedir ve Berna Kavak isimli iki sağlıkçı yaralanmıştı. Yaralılardan İlknur Bedir'in durumu ağırdı..

Yoğun bakım ünitesinde 11 gündür yaşam mücadelesi İlknur Bedir bugün yaşam mücadelesini kaybederek hayata gözlerini yumdu. 1 çocuk annesi İlknur Bedir'in ölümü ailesini yasa boğarken, cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na getirildi. İlknur Bedir için Gaziantep Sağlık Müdürlüğü'nde bir tören düzenleneceği ardındanda memleketine uğurlanacağı öğrenildi. 



Sağlıkçı İlknur Bedir'e çarpan aracın şoförünün çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.