İsimsizler Dizisi geliyor! İsimsizler Dizisi'nin konusu..

Kurtlar Vadisi Pusu ekranlardan kalktıktan sonra onun yerini dolduracak bir dizi gelmesi bekleniyordu. İsimsizler Dizisi bu koltuğa oturmaya aday dizilerden biri görünüyor. Ekranlarının tanınan siması Güvenlik Uzmanı Mete Yarar'ın bir kaç senaristle birlikte yazdığı hikayenin hayat bulacağı İsimsizler Dizisi'nin konusu oldukça ilgili çekici..

İsimsizler Dizisi geliyor! İsimsizler Dizisi'nin konusu..
İsimsizler Dizisi Kanal D'de başlayacak yeni dizilerden biri. Konusu belirlenen dizinin çekimlerinin önümüzdeki günlerde başlaması bekleniyor. Önümüzdeki günlerde oyuncu kadrosu ve nerede çekileceğinin de belli olması beklenen dizide görev aşkıyla Güneydoğu'ya giden bir Kaymakam'ın yaşadıkları işlenecek. Gerçek bir öyküden konusunu alan dizide Güvenlik Uzmanı Mete Yarar'ın izleyicilere ne gibi süprizler hazırlayacağı büyük merak konusu..

İsimsizler Dizisi Oyuncuları Konusu Karakterleri

Osman Kaya'nın yöneteceği İsimsizler Dizisi'nde Es Film ve Barakuda Film'in ortak imzası olacak. Muhtemelen Mart 2017'de Kanal D ekranlarında izlemeye başlayacağımız dizide hangi oyuncuların oynayacağı henüz netleşmedi. Dizinin başrolünde bir Kaymakam'ın olması bekleniyor. Cast çalışmaları devam eden projeden yeni haberler geldikçe sizleri haberdar etmeye devam edeceğiz. 

Eski bir TÜrk Silahlı Kuvvetleri Üyesi ve Güvenlik Uzmanı olan Mete Yarar tarafından senaryosu hazırlanan dizinin senarsoysunda bir çok senaristle ortaklaşa birşeyler yapıldığı belirtiliyor. 

İsimsizler Nerede Çekiliyor?


Dizinin Güneydoğu'nun bir ilinde çekilmesi bekleniyor. Hangi il olacağı henüz netleşmedi. Bunla ilgili set ekibi kararını vermek üzere inceleme yapıyor illerde..

İsimsizler Konusu

Bölgeye atanmış bir kaymakamın başından geçenlerin anlatıldığı İsimler Dizisi'nde gerçek bir öyküden esinlerek oluşturulmuş bir kurgu var. 

İsimsizler Fragmanı

Fragmanın sonunda "bu vatanın isimsiz kahramanları asla tükenmeyecek" denmesi dikkat çekiyor. 


İsimsizler Oyuncuları


Dizide oynayacak oyuncular önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor. 15 gün sonra çekimlere başlanması beklenen dizinin oyuncularınında 15 gün sonra belli olmaya başlanması bekleniyor.