İstanbul’da Buz Lazer Epilasyon Farkı

İstenmeyen tüylerle mücadelede en etkili ve en sağlıklı yöntem lazer epilasyondur. Lazer epilasyon, 1997 yılında Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi FDA tarafından onaylanmış bir yöntemdir.

İstanbul’da Buz Lazer Epilasyon Farkı

İstenmeyen tüylerle mücadelede en etkili ve en sağlıklıyöntem lazer epilasyondur. Lazer epilasyon, 1997 yılında Amerikan Gıda ve İlaçDairesi FDA tarafından onaylanmış bir yöntemdir. Yıllar içerisinde lazerepilasyon yöntemleri de gelişmiş, günümüzde Buz Lazer ile artıkneredeyse tamamen ağrısız bir lazer epilasyon mümkün olmuştur.

Ağrısız LazerEpilasyon: Buz Lazer

LazerEpilasyon İstanbul merkezleri arasında en çok Buz Lazer merkezleri öneçıkıyor. Bunda etkili ve kalıcı sonuçları yanı sıra ağrısız, yan etkisizolmasının payı da kuşkusuz çok fazla. Buz Lazer, 80’nin üzerinde ülkedekullanılan bir dünya markası. FDA onayına sahip olması güvenilirliğinin kanıtıve ayrıca hakkındaki bilimsel çalışmalar da etkinliğinin kanıtı.

Buz Lazer ağrısız, acısız olması ile geleneksel lazerepilasyon yöntemlerinden ayrılıyor ve lazer epilasyona yeni bir boyutkazandırıyor. Kullandığı iki patentli teknoloji ile lazer epilasyonu adetayeniden tanımlıyor. Bu yöntemlerden ilki uygulama tekniği, ülkemizde bilinenadıyla ütüleme epilasyon. Buz Lazer, ütüleme epilasyonun mucidi firmatarafından geliştirilen bir sistem. Bu uygulama tekniğinde kıllar kademeliolarak ısıtılıyor. Böylece hem hasta ısı kaynaklı ağrı duymuyor hem de ciltteyanık, kabarcık, renk değişimi gibi yan etki riski minimuma iniyor. Bir diğerpatentli Buz Lazer teknolojisi ise soğutma sistemi. ICE Teknoloji denilen bugelişmiş soğutma sistemi, tüm seans boyunca cildi -3 dereceye kadar soğutuyor. BuzLazer tedavi başlığının safir ucu cilde değdiğinde buz gibi serin bir hisbırakıyor ve bu his tüm seans boyunca devam ediyor. Cildi sürekli serinletenICE Teknoloji sayesinde ağrısız, acısız ve üstelik son derece konforlu birlazer epilasyon gerçekleşiyor.


Buz Lazer ileBronz Tene Lazer Epilasyon Ayrıcalığı

Buz Lazer, bu iki patentli teknoloji sayesinde bronz tendahil tüm cilt tiplerinde her mevsimde güvenle uygulanabiliyor. Koyu renklicilt tiplerinde ve bronz tenlerde yanık, renk değişimi riski olmadan lazerepilasyon yapılabilmesi büyük avantaj sağlıyor. Bazı lazer epilasyonyöntemlerinde bronz tene lazer epilasyon yapılamadığı için hastaların ciltrenginin açılması bekleniyor ve mecburen hasta seanslara ara vermek zorundakalıyor. Bu durum elbette hasta açısından olumsuzluk yaratıyor. Bu nedenle BuzLazer, yaz aylarında bronz tene de güvenle uygulanabilmesi ile çok fazla tercihediliyor.

Lazer Epilasyon İstanbul dendiği zaman artık neredeyse herkesin aklına Buz Lazer geliyor. Buz Lazer,lazer epilasyonda karşılaşılan her tür olumsuz koşulu ortadan kaldırmak vehastalara üst seviyede konfor sunmak için geliştirilmiş bir sistem.  Birçok kişi, uygulamayı ‘’masaj konforunda’’diye tanımlıyor.  İstenmeyen tüylerindenkalıcı ve üstelik ağrısız, yan etkisiz bir şekilde kurtulmak isteyenler içinBuz Lazer ideal bir çözüm.

Kadınların yanı sıra erkeklerin de yoğun olarak Buz Lazerepilasyondan yararlandığını görüyoruz. Bunda ağrısız olmasının payı kuşkusuzçok fazla. Erkeklerin özellikle sırt, omuz gibi bölgelerindeki kıllar derinyerleşimli olduğu için lazer epilasyon bu bölgelerde daha fazla ağrılıdır.Geleneksel lazer epilasyon yöntemlerine ağrıdan dolayı mesafeli olan birçokerkek, Buz Lazer ile neredeyse tamamen ağrısız bir şekilde lazer epilasyonyaptırmaktadır. Buz Lazer, ayrıca erkeklerde sakal düzeltme, favori düzeltmegibi hassasiyet gerektiren alanlarda da çözüm sunuyor. Bu bölgeler için özelbir uca sahip. Bu uç, tedavi başlığına takılıyor ve son derece pratik birşekilde uygulama yapılabiliyor. Bu uç, kulak içi ve burun içi gibi erişilmesigüç alanların epilasyonunu da mümkün kılıyor.

Buz Lazer başarısından dolayı çok fazla taklit edilen birsistem. Bu nedenle  www.buzlazer.com web sitesini ziyaret ederekGerçek Buz Lazer merkezlerine ulaşmanızı tavsiye ederiz.