Kocaeli'de cinnet! 1 ölü, 2 yaralı

Kocaeli Kartepe’de kendisinden ayrılmak isteyen eşini görmek için kayınvalidesinin evine giden uzman çavuş, baldızı öldürerek kayınvalidesi ve yeğenini de yaralandı.

Kocaeli'de cinnet! 1 ölü, 2 yaralı

Edinilen bilgiye göre Trabzon’un Tonya ilçesinde Uzman Çavuşolarak görev yapan Alper D., kendisinden ayrılmak isteyen eşi Aynur D. ilegörüşmek istedi.  Kayınvalidesine ait evegeldikten kısa bir süre sonra birden başlayan tartışma sonrasında Alper D.yanında taşıdığı silahı ile rastgele ateş etti.  Alper D.’nin ateş etmesi üzerine ayrılmakistediği eşi Aynur D., yanına evde bulunan ablasının kızı B. Bozcan ile birliktekaçarak komşusuna sığınmak zorunda kaldı. Yaşanan vahim olayda Aynur D.’ninablası Aysun B., kendisine isabet eden kurşunlarla olay yerinde hayatınıkaybederken küçük kızı F.Bozcan(9) ve annesi Nurhan Y. ise yaralandı.

 

Ayrılmak istediği eşinin ateş ederek kendini kovalamasısonrasında kaçarak başka bir eve sığınan Aynur D. polisi arayarak yardımistedi. Bu sırada ateş ederek evden ayrılan Alper D. ise aracına binerek olayyerinden ayrıldıktan sonra kayıplara karıştı.

Polisin geldiğini gören Aynur D. ve B.Bozcan da ekiplerinyanına giderek olanları anlattılar. Polis ekipleri kaçan Alper D.’ninyakalanması için geniş çaplı arama başlattığı öğrenildi.