Medyum Saliha Hoca Burçları Nasıl Açıklıyor

Bazı sorunlar vardır ki ne yaparsak yapalım bir türlü derman bulamayız. Medyum Saliha Hoca gibi birçok özel insan bizlerin bu sorunları için çözümler sunmaktadır. Büyüler hakkında ve birçok konuda kendisine sorular yönelttiğimiz Medyum Saliha Hanım sizler için cevapladı. Medyumlar hakkında tüm merak ettikleriniz yazımızda sizlerle.

Medyum Saliha Hoca Burçları Nasıl Açıklıyor

Advertorial

Medyum Saliha Hanım gibi özel insanlar tarih boyunca varlıklarını sürdürmüşlerdir. Kimisinin tıp biliminde bulamadığı kimisinin de hayatın eşitsizlikleri yüzünden yenik düştüğü konularda medyumlar bize bazı çözümler sunmaktadır. Medyum Saliha, bizlerin araştırdığı ve gördüğü kadarıyla birçok büyü mağduru insanın sorunlarının çözülmesinde yardımcı oluyor.

 Kimi papaz büyüsü bozma için kimisi de cin musallatı belasından kurtulmak için medyum Saliha ile iletişime geçiyor. Bilindiği üzere büyüler insanlık tarihi kadar eski simya ve tılsımın birbiri içinde forma girmiş halidir. Bu sebepten dolayı da insanlar üzerindeki tesirleri birçok parapsikoloji araştırmacısı tarafından araştırma konusu olmuştur.Medyum Saliha Hanım ailesinden aldığı medyumluk terbiyesini halen günümüzde devam ettirmekte ve gerek büyü bozma konularında gerekse de insanların burç yorumları gibi ihtiyaçlarında onlara hizmetler vermeye devam etmektedir. Medyum Saliha özellikle de kara büyü konularında kendisini kanıtlamış bir medyumdur.

 

 Etkili ve kalıcı aşk büyüsü ile alakalı birçok konuda sunduğu mükemmel çözümlerle de adından sıkça söz ettirmektedir. Genç bayanların ve bekar erkeklerin evlilik büyüleri gibi konularda başvurduğu medyum Saliha Hoca onları tavsiyeleri ile memnun etmeyi başarmaktadır. Medyum Saliha tüm bunların yanında bağlama büyüsü uzmanı bir kişidir.

Medyum Saliha Hoca Sırlı Dualar

Bizler ne zaman dünyada aciz ve çaresiz birer varlık olduğumuzu hissedersek ellerimizi açarak dua etmeye çalışırız. Yeryüzündeki tüm insanlar inandıkları tanrılarına Müslümanlar ise Allah’a dua etmektedirler. Dua birden fazla anlama gelebilmektedir. Ancak gerek Yahudi kaynaklarında gerekse de İslam kaynaklarında geçen birçok olayda çok özel sırlı dualar gibi özel tılsımlardan bahsedilmektedir. Eski dönemlerdeki peygamberlerin hayatları ve birçok İslami karakteri de incelediğimizde efsunlu kılıçları ve sırlı dualar yazan zırhları ile savaşlara katılmış ve yara almadan dahi kurtulmuş olanlarını görebilmekteyiz.Medyum Saliha Hoca sırlı dualar konusunda uzun yıllar boyu araştırmalar yapmıştır. Ayrıca dünyanın birçok bölgesindeki inançların din adamları ile de irtibata geçerek hem büyüler konusunda bilgi alışverişi yapmış hem de gizli dualar konunda onlardan önemli bilgiler edinmiştir. Dünyada insanoğlu asla yalnız olmadı. Bu sebeple de normal insanları cinler ve diğer varlıklardan koruyan özel dualar da bulunmaktadır. Büyü gerçeği ile yüzleşmek istemeyen bazı materyalistler ya da onlarla aynı kafadaki bir takım din adamları da bu konuları reddedebilmektedir. Oysa dualar Hz. Peygamberin bile kullandığı özel silahlardır. Bunun yanında büyü yapımı gibi konularda kullanılmakta olan tılsımlar da bulunmaktadır. Medyumlar arasında bazı tılsımlar da özel dua isimleri ile anılmaktadır. Medyum Saliha Hoca sırlı dualar konusunda kendisiyle irtibata geçen birçok kişiye de yardımcı olmaktadır.

Medyum Saliha Hoca Hakkında Yorumlar

Medyumlar insanlara ihtiyaçlarına göre yardımda bulunan özel insanlardır. Kimilerimizin sorunları zahiri olarak kullanılan yöntemler ile çözülmektedir. Ancak bazılarımızın sorunları da metafiziksel olaylar örgüsüne bağlı olarak çözülmektedir. Bu bağlamda Medyum Saliha ile çalışan birçok insan onun hakkında yorumlarda bulunmaktadır. Medyum Saliha Hoca hakkında yorumlar daha çok bayanlar tarafından yapılmaktadır. Zira evi terk eden eşleri geri getirme konusunda birçok büyü yapabilen medyum Saliha Hanım insanları bu tür dertlerden kurtarma konusunda oldukça çok tanınan birisidir. Büyüler konusunda insanların en çok tercih ettiği medyumlardan birisi de hiç şüphesiz medyum Saliha Hanım olarak biliniyor. Bizler bu konuda kendisiyle yıllardır gerek burç yorumları konularında gerekse de büyü bozma gibi konularda çalışan kimseler ile iletişime geçtiğimizde merak ettiklerimizi sorduk.Bunca yıla rağmen bir kere bile memnuniyetsizlik duymadıklarını ifade eden danışanları ayrıca Medyum Saliha Hoca hakkında birçok övgülerde bulundular. Medyum Saliha Hoca hakkında yorumlar incelendiğinde insanların memnuniyetleri herkesi hayrete düşürmektedir. Gerçek medyumlar gizemli bir ilim olan büyücülük konusunda mahir kimselerdir. Medyum Saliha’da günümüzde bu çok özel geleneğin en önemli temsilcileri arasında bulunmaktadır. Medyum Saliha Hanım ile geçirdiğimiz zaman zarfında kendisine birçok teşekkür telefonu ve teşekkür çiçekleri geldiğine şahit olduk. Zira rastladığımız birçok kimse hacı hoca demeden gezdiklerini ve hiç birinde bulamadıkları dertlerinin dermanını Medyum Saliha Hoca’ya ait gizemli ilimler ile bulduklarını ifade etmekteydiler.

Medyum Saliha Hoca Burç Yorumları

Burçlar bizim kişiliğimizi ortaya sergileyen karakter analizleridir. Medyum Saliha Hoca burç yorumları hakkında birçok ayrıntıya değinmektedir. Özel olarak bakıldığında doğduğu andaki burcun tam etkisine girmiş olanlar kendi burcunun element özelliklerine kadar her şeyleriyle bağlılıklarını göstereceklerdir. Dört adet element bulunmaktadır. Bunlar su elementine bağlı olan burçlardır ki bunlar toplamda üç tanedir. Yengeç burcu su grubundandır. Bir diğerdi de akrep burcu olarak bilinen bu burçların sonuncusu da balık burcu olarak bilinmektedir. Medyum Saliha Hoca bir diğer element olan toprak elementi burçları da üç tanedir demektedir. Bunlarda sırasıyla boğa burcu, başak burcu ve son olarak da meşhur oğlak burcu diye sıralanmaktadır.Bir diğer sırada ise ateş elementi grubu burçları bulunmaktadır. Bunlar da sırasıyla koç burcu, aslan burcu ve sonuncusu da yaya burcu olarak biliniyor. Medyum Saliha dördüncü ve son elementin de hava elementi olduğuna değinmektedir. Bu elementin burçları da karakteristik olarak en farklı burçlar denilebilecek burçlardır. İkizler burcu, terazi burcu ve en enteresan burçlardan birisi olan kova burcu hava elementini temsil etmektedir. Tüm bu burçların özel kategorilerine hakim olan astroloji ilmi sayesinde medyumlar ve bu konuda ehil olan kimseler karakter analizi ve burç yorumları yapabilmektedirler. Medyum Saliha burç yorumları konusunda medyumlar arasında otorite olarak da kabul edilir.

Rüyada At Görmek

Medyum Saliha Hoca rüyalar konusunda birçok kişinin danıştığı ve rüya yorumcularının bile kendisinden fikir aldığı medyumlar arasındadır. Zira bazı rüya tabircileri karışık rüyaları yorumlamaya çekinirler ve insanlara güzel sözler söyleyerek onları avuturlar. Olması gerenken de budur ancak o insanların hazırlanması gereken bazı belalar bu sebepten dolayı o insanları hazırlıksız yakalayabilmektedir. Bazı rüyalar da vardır ki çok güzeldir. Bazı rüya tabircileri yine bu rüyaları yüzeysel yorumlayıp geçmekte ve rüyanın muhteviyatını anlatmamakta ya da tam anlamamaktadırlar. Medyum Saliha böyle hoş rüyalardan birisinin de rüyada at görmek olduğunu ifade etmektedir.Birçok rüya ilmine cahil olan kimse rüyaların tersi çıkar safsatasına inanmaktadır. Oysaki bu söz bazı rüyalar için geçerlidir. Bunlar da genellikle kötü görülen rüyalardır ki bunların da hepsi o şekilde yorumlanmamaktadır. Fakat rüyada at gibi asil bir hayvanı görmek bir muradın gerçek olacağına delalet etmektedir. Yeni bir iş Kuran kimse rüyada kaslı kuvvetli bir at görürse bu işlerinin yolunda gideceğine ve helal kazanç sahibi olacağına işaret etmektedir. Bekar bir kimse rüyasında beyaz bir küheylan görürse yakında evine asil bir gelin getirecek demektir. Rüyada at görmek çeşitli rüya tabircileri tarafından rüya yorumu ilmiyle tabir edilmektedir. Medyum Saliha rüyada at görmek ya da diğer birçok rüya konusunda danışan kimselere yardımcı olmaya devam etmektedir.