Meteoroloji'den flaş uyarı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgilere göre, ülke genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji'den flaş uyarı!
Yapılan son değerlendirmelere göre, ülke genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile sabah saatlerinde Afyonkarahisar ve Ankara'nın güneydoğu çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Gümüşhane, Erzincan, Tunceli ile Giresun ve Trabzon'un iç kesimlerinde kuvvetli (21-50 mm), Adana, Osmaniye ve Hata ile Kahramanmaraş'ın güneybatı kesimlerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (21-75 mm) olması bekleniyor. Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ve Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda toz taşınımı bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının iç ve doğu bölgelerde 4 ila 8 derece azalacağı, kuzeybatı kesimlerde biraz artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.