Miss Universe 2017 saat kaçta başlıyor? Canlı İzle

Miss Üniverse 2017 yarışması yapılacak. Diğer adıda Kainat Güzellik yarışması olan Miss Üniverse 2017'nin başlamasına saatler kaldı. Türkiye'nin de içlerinde bulunduğu 85 ülkenin yarıştığı güzellik yarışmasında birincinin kim olacağı merak ediliyor.

Miss Universe 2017 saat kaçta başlıyor? Canlı İzle

Bugün Miss Üniverse Güzellik yarışması var ve Türkiye'yi Tansu Sıla Çakır'ın temsil ettiği yarışma bu akşam yayınlanacak. Dünya genelinde Fox kanalının vereceği canlı yayını Youtube üzerinden canlı izlemek mümkün..


SON DAKİKA: Dün gece Türkiye saati ile saat 03:00'te yayınlanan Miss Üniverse 2017'de Tansu Sıla Çakır dereceye giremedi. Yarışmanın birincisi Fransa olurken, Tansu Sıla Çakır'ın kaçıncı olduğu henüz tam öğrenilemedi.


İŞTE MİSS ÜNİVERSE 2017 GÜZELİ 

 

Kainat Güzellik Yarışması olarakta yayınlanan Miss Universe Güzellik yarışmasında 85 aday ülkelerini temsilen bulunuyorlar. Türkiye'yi temsilen Tansu Sıla Çakır'ın yer aldığı yarışmada 2 gün önce modeller kendi ülkelerini temsil eden yöresel kıyafetlerle podyuma çıktı. Temsilcimiz Tansu Sıla Çakır'da eteğinde Nemrut Dağı Resmi olan güzel bir elbiseyle podyuma çıktı. 


TANSU SILA ÇAKIR'IN MİSS ÜNİVERSİTE FOTOĞRAFLARI

 

Miss Üniverse'de temsilcimiz Tansu Sıla Çakır'ın şansının yüksek olduğu belirtiliyorlar yorumlarda..Otoriteler Tansu Sıla Çakır'ın iyi bir grafik çizdiğini ve internet üzerinde yapılan oylamalarda başka ülkelerdende oy alabildiğine dikkat çekiyorlar. Tansu Sıla Çakır Miss Turkey 2016'da Türkiye 2.si seçilmişti. 

 

Bugün yapılacak yarışmanın gece Türkiye Yerel Saatiyle 02:00'de başlaması bekleniyor ve aşağıdaki yayından canlı olarak izleyebilirsiniz. Bizde HaberGazete.Com olarak temsilcimiz Tansu Sıla Çakır'a başarılar diliyoruz.  

 

MİSS ÜNİVERSE CANLI YAYINI AŞAĞIDAN YARIŞMA BAŞLADIĞINDA İZLEYEBİLİRSİNİZ

Önemli Not: Bu yazının tüm hakları HaberGazete.Com'a aittir. 5856 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©