Müge Anlı Kayıp Güvenlikçi Mustafa Özdemir'i arıyor

Müge Anlı kayıp güvenliçi Mustafa Özdemir'i aramaya devam ediyor. Dün en son mobese kayıtlarında görüldüğü yerin etrafındaki dere,sazlık ve bataklıklarda aramalar başlatılmıştı. Güvenlikçi Mustafa Özdemir'le ilgili yeni bir gelişme var mı? Tüm gelişmeler Haber Gazete'de..

Müge Anlı Kayıp Güvenlikçi Mustafa Özdemir'i arıyor

Müge Anlı 15 gündür kayıp olan güvenlik görevli Mustafa Özdemir'in nerde olduğunun izini sürmeye devam ediyor. Evinden işine gitmek için çıkan Mustafa Özdemir gizemli bir şekilde ortalıktan kayboldu. En son kameralar Mustafa Özdemir'i işyerine yakın bir yerde görüntülemişti. 


Dün Mustafa Özdemir'e bir arabanın çarpıp yol kenarındaki dereye fırlatmış olabileceğine dair şüpheler üzerine olay yerindeki bataklık,sazlık ve derede incelemeler başlatıldı. Özellikle derenin ara bağlantı yerlerine odaklanılan aramalarda bir aracın tampon parçaları bulundu. 


Evinden işine çıkmak için giden Mustafa Özdemir'in nişanlısı da Müge Anlı'nın canlı yayınına bağlanarak herhangi bir problem yaşamadıklarını ve olay günü nişanlısına mesaj attığını ama cevap alamadığını yazdı. Son günlerde babasına işlerinde yardım ettiğini söyleyen nişanlısı Mustafa Özdemir'in şüpheli hiç bir durumunun olmadığını üstüne basa basa söyledi. 


Mustafa Özdemir'le ilgili dere ve bataklıkta yapılan aramalarda nasıl bir sonuç çıkacağı merak ediliyor.