Müge Anlı Sudenur'u buldu! Sudenur'un yanında olduğu adam..

Müge Anlı bir kayıp vakasını daha çözdü. 12 yaşındaki Sudenur kayıptı ve Ankara'nın Sincan İlçesi'nde bulundu. 9 Şubat tarihindeki programda kayıp Sudenur'u bulan Müge Anlı,polisle de irtibata geçerek Sudenur'u bulunduğu adresten teslim aldırdı. Sudenur'un yanındaki kişi de gözaltına alındı.

Müge Anlı Sudenur'u buldu! Sudenur'un yanında olduğu adam..
Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde okula giden ve bir daha geri gelmeyen 12 yaşındaki Sudenur Alkaşı'nın arama çalışmaları devam ederken bugün Müge Anlı'nın programına gelen süpriz bir telefonla Sudenur bulundu. Programı arayan bir bayan Sudenur'un yerini bildiğini belirterek yanında bir adamla olduğunu söyledi. 

Bunun üzerine Müge Anlı harekete geçti ve yaşlı bayanın bulunduğu fırına ekipleri yönlendirdi. Sevinçte gözyaşlarına boğulan Müge Anlı, Sudenur'un yanında bulunduğu K.K. isimli şahsa telefonla ulaşarak nerede olduklarını öğrendi. 

Daha sonra şahısa söz konusu fırına Sudenur'la gitmesini istedi ve polis ekiplerini söz konusu fırına yönlendirdi. Polis Sudenur'u söz konusu fırında teslim aldı. Sudenur'u polise teslim eden K.K.'nın da ifadesi alınmak üzere polis tarafından gözaltına alındığı belirtildi. 

Sudenur'un ailesi gözyaşlarına boğulurken Sudenur'un sesini telefondan duyduklarında gözyaşlarını boğuldular. Sudenur'u kaçıran K.K. isimli şahısla ilgili savcılığın ne karar vereceği merak ediliyor.