Ölen doktor Selam Kanepeci için tören düzenlendi

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde evinde ölü olarak bulunan Doktor Selam Kanepeci için çalıştığı hastanenin önünde duygusal bir tören düzenlendi. Kalp krizi geçirerek ölen doktor için konuşan meslektaşları, "Binlerce hastaya şifa dağıtan bir arkadaşımızdı." dediler.

Ölen doktor Selam Kanepeci için tören düzenlendi

Alanya'da Başkent Üniversitesi Alanya Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde acil serviste çalışan pratisyen doktor Selam Kanepeci için çalıştığı hastane önünde tören düzenlendi.


 Arkadaşlarının 2 gün haber alamadığı Selam Kanepeci'nin eşi ve oğlunun da sömestr tatili nedeniyle memleketlerine gittiği ve bu nedenle kalp krizi geçirdiği evinde yaşamını yitirdiği tespit edilmişti. 




Hastane önündeki törende duygusal anlar yaşandı. Bir konuşma yapan Hastane Genel Müdürü Cevahir Haberal,arkadaşlarını aniden kaybetmenin üzüntüsü içinde olduklarını belirterek Selam Kanepeci'nin binlerce hastaya şifa dağıtan bir doktor olduğunu söyledi. "Tıp olarak ona hiçbir yardımda bulunamamanın ezikliği içindeyiz." diyen Haberal, acılarını paylaşan herkese teşekkür etti. 



Cenaze törenine Selam Kanepeci'nin eşi ve oğlu da katıldı. Tabutunun üzerine sevenleri tarafından karanfil bırakılan Selam Kanepeci daha sonra morga kaldırıldı. Selam Kanepeci'nin cenazesi yarın memleketinde toprağa verilecek.