Ortaokul öğrencisi arkadaşını bıçakladı

Küçükçekmece'de bir ortaokulda yaşanan “top” tartışması kanlı bitti. Bahçede top oynayan öğrencilerin yanına giderek topu isteyen 7'inci sınıf öğrencisi A.A., topu vermek istemeyen Y.S.'yi göğsünden bıçakladı.

Ortaokul öğrencisi arkadaşını bıçakladı
Olay, Küçükçekmece Halkalı Güneş Ortaokulunda geçtiğimiz gün sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 7'inci sınıf öğrencisi A.A. tuvalete gitmek için öğretmeninden izin isteyerek sınıftan çıktı. Daha sonra sınıfa dönmek yerine okulun bahçesine çıkan A.A. bahçede top oynayan çocukların yanına gitti. A.A., top oynayan öğrencilerin arasındaki 8'inci sınıf öğrencisi Y.S.'den topu istedi. Y.S.'nin topu vermek istememesi üzerine taraflar arasında kavga çıktı. Kavga esnasında cebinden bıçak çıkaran A.A., 8'inci sınıf öğrencisi Y.S.'yi göğsünden bıçakladı.

Onlarca öğrencinin gözü önünde yaşanan olayın ardından bıçaklı saldırıya uğrayan Y.S. çevrede bulunan bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Y.S.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Saldırgan A.A. ise Küçükçekmece Çocuk Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Yaşananları anlatan bir öğrenci, “Ben aşağı bahçede top oynuyordum. Basketbol oynuyordum. Top yüzünden kavga etmişler. Arkadaşlardan top istemiş. Arkadaşlar da vermemiş. Sonra kavga çıktı. Sonra A.A yediremedi. Bıçağı Y.S.'ye sapladı.” dedi.