Özel Tasarım Stand Çeşitleri

Geniş ürün yelpazesiyle günümüzde farklı fuar organizasyonları için kullanılan stand modelleri bulunuyor. Firmanın bulunduğu sektör ve ürün ile hizmete bağlı olarak uyumlu stand çeşitleri arasından tercih gerçekleştirmek mümkün.

Özel Tasarım Stand Çeşitleri

 

Kaliteli malzeme yapısı ile hazırlanmış ve özel olarak kurulum imkanı tanıyan bu tasarımlar, müşteri etkileme konusunda oldukça iddialı bir konumdadır. Bu yüzden farklı fuar organizasyonlar için vazgeçilmezdir.

 

 Bu konuda stant modelleri fiyatına, boyutlarına, malzeme yapısına ve özelliklerine bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Modüler stand çeşitleri, ahşap standlar ve ürün teşhir standı gibi birçok model arasından tercih gerçekleştirmek mümkün. Bu ürünler genelde stand kiralama seçeneği üzerinden değerlendirilmekte; kiralama süresi boyunca güvenli şekilde kullanılabilmektedir.

 

 Ahşap Stand Modelleri

 

 Kaliteli malzeme yapısı ve özellikle şık görünümü ile ahşap standlar bir adım öne çıkmaktadır. Günümüze çok fazla tercih edildiği için birçok insan ahşap stand nedir sorusunu merak ediyor. Ahşap stand ürünlerini diğer stand modellerine göre, görsel açıdan çok daha etkileyici bir tasarım olarak ayırmak mümkün. Sıcak ve samimi bir görüntü sunar ve daha etkileyici bir fırsat sağlar. Malzeme kalitesi ve görsellik açısından değişik modeller üzerinden gerçekleştirmektedir.

 - Melamin kaplı sunta sunum çeşitleri

 - Ham sunta ve boyadan yapılmış stand modelleri

 Bunlar özellikle görsel açıdan farklı tasarımlar ortaya çıkarmakta ve fuar organizasyonuna uygun olarak rahatlıkla değerlendirilebilmektedir.

 

 Özel Tasarım Modeller Fuar Standları

 

 Çok daha uygun fiyatlarla modüler fuar standı çeşitlerini tercih etmek mümkün. Ahşap standlara göre uygun bütçeler eşliğinde elde edilecek ürünler, oldukça dayanıklı bir yapıya sahiptir. Fakat bu ürünler ahşap standlar kadar görsel açıdan etkileyici değildir. Yine de bütçe olarak kiralama süresi boyunca çok daha uygun fiyatlar ile kullanım şansı tanır. Değerlendirilecek olan ürün ve hizmet ile fuar organizasyonu bağlı olarak seçim şansı bulunmaktadır.

 - Maksima

 - Baz (Octanorm)

 - Mero

 Bunlar içerisinden tercih yapabilir ve organizasyon süresi boyunca etkileyici bir tanıtım gerçekleştirebilirsiniz.

 

 Uygun Fiyatlarla Farklı Stand Modelleri

 

 Hem yurt içi hem de yurt dışı kullanabileceğiniz farklı stand modelleri arasından rahatlıkla tercih yapabilirsiniz. Özel imalat, ulaşım ve kurulum eşliğinde güvenli hizmet çatısı altında destek için hemen site üzerinden iletişim kurmanız yeterlidir