Raflı çelik soyunma dolabı alacaklara tavsiyeler !

Bir çok kamu kurum ve kuruluşları, özel sektör firmaları, üniversite ve eğitim kurumları çalıştığı ortamlara uygun ekipman kullanmaktadır. Günümüzde fabrikalarda ve imalathanelerde bir çok takım ve iş ekipmanları kullanılmaktadır.

Raflı çelik soyunma dolabı alacaklara tavsiyeler !

Bu iş ekipmanlarının saklanması zorunlu bir gerekliliktir. Kayıp olan iş ekipmanları zamanla iş veren için bir külfet oluşturacaktır. Takımların ve çalışma aletlerinin kilitli , kapaklı ve sabit bir dolap içerisinde saklanması gerekmektedir. İş aletlerinin güvenliği ve maddi zararın önlenmesi için bir çok firma çelik dolap modelleri arasından kendisine uygun ürünleri seçim yapmaktadırlar. Genelde fabrikalar ve tamirhanelerde yoğun olarak kullanılan malzeme dolabı kilitli ve raflı , çekmeceli gibi bir çok modeli içinde barındırır. Demir dolap olması sağlam ve uzun ömürlü olması anlamına gelmektedir. Bir çok yangın ve sel gibi olumsuz koşullarda çelik dolaplar son derece dayanıklıdır. Metal dolaplar bir imalathanenin olmazsa olmaz ürünleridir. Kapılarındaki kilit mekanizması sayesinde içerisindeki iş ekipmanları güvenle saklanır. Hırsızlık ve iş aletlerinin kaybı önlenir. Bu gibi nedenlerden dolayı çelik malzeme dolapları bir üretim tesisinin olmazsa olmaz çelik eşya ürünüdür.

Fabrikalarda bir çok personel bulunur. Bu personeller mavi veya beyaz yakalı olarak adlandırılmaktadır. Mavi yakalı personeller iş yerine günlük elbiseleri ve ayakkabılarıyla gelmektedir. Fakat çalışma zamanı başladığında ise iş elbiselerini giymesi gerekmektedir. Bu nedenle de kilitli bir dolaba ihtiyaç duymaktadır. Genellikle personellerin soyunma dolabı kullanımı buradan doğmaktadır. İşçi soyunma dolapları için yandaki adrese tıklayınız. Metal personel dolabı çift katlı veya tek katlı olarak üretilmektedir. Üretildikleri ana materyal metal dkp saçtır. Ayrıca ahşap veya plastik olarak da personel giyinme dolabı üretimi mevcuttur. Fakat uygun fiyatı ve demir olması nedeniyle genellikle işverenler metal soyunma dolaplarını tercih etmektedir. Kapılarında genellikle asma kilit veya anahtarlı kilit türevleri kullanılmaktadır. Elektro statik toz boya ile boyanmaktadır. Bu nedenle paslanmaya karşı son derece uzun ömürlüdür.

Büroların vazgeçilmez dolabı ise metal dosya dolabı modelleridir. Çelik olması ve raflı olması, çok yönlü bir kullanım sağlar. İçerisinde yükseklik kısmı ayarlanır raflar bulunur. Anahtarlı kilitli gövdesi sayesinde içerisindeki ürünler son derece güvenle muhafaza edilir. Temizlenmesi son derece basittir. Islak veya hafif nemli bir bezle dolap yüzeyi temizlenir. 2 adet kapıları bulunur. Kapılar sağa ve sola açılır. Çelik dosya dolapları rafları 35 kg taşıma kapasitesine sahiptir. Rafların yamulmaması için ekstra güçlendirilmesi şarttır. Genelde emanet dolabı kullanımı çok personeli olan ve iş güvenliği ekipmanları saklamak isteyen firmalar tarafından tercih edilir. Çok gözlü çelik dolaplar iş güvenliğine uygun olarak üretilir. Metal çalışma tezgahı ve takım arabası da endüstriyel ofis ekipmanlarının en önemli ürünleridir. Çekmeceli ve raflı olarak üretilir. Takımların saklanması ve masa üzerinde çalışma için uygun ürünlerdir. 1973 yılından beri çelik eşya imalatı yapan Engin Metal Çelik Eşya firması ile iletişime geçerek firmanıza uygun metal dolap modellerine sahip olabilirsiniz.