Recep İvedik 5'te olimpiyatlarda..Recep İvedik 5 fragmanı izle

Recep İvedik 5'in fragmanı yayınlandı. Recep İvedik 5'te Recep Türkiye'yi olimpiyatlarda temsil ediyor. Hemde önceki bölümde yer alan kamyoncularla.. Bir kafileyi alıp götürmek için yola çıkan Recep işleri berbat edince iş yine başa düşer..İşte Recep İvedik 5'in konusu..

Recep İvedik 5'te olimpiyatlarda..Recep İvedik 5 fragmanı izle

Eleştireni de sevenide çok olan Recep İvedik karakterinin gişelerde rekorlar kıran Recep İvedik Serisinin 5. filmi geliyor. Bugün yayınlanan Recep İvedik 5'in 3 dakikalık fragmanında birbirinden komik detaylar var. Recep Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı bir otobüsün şoförü olur ve otobüsün taşıdığı gençler Türkiye'yi olimpiyatlarda temsil edecek gençlerdir. Şoförleri Recep İvedik olunca gençler olimpiyatlara gıda zehirlenmesi teşhisiyle varırlar ve yarışmadan çekilme kararı alınır. 


Daha sonra devreye giren Recep önceki bölümde yer alan Kara Ambarcılar Kamyoncular Derneği'nden bir ekip çağırır ve olimpiyatlarda Türkiye'yi onlarla temsil eder ve birbirinden komik görüntüler ortaya çıkmaya başlar. Yine izleyenleri kahkahaya boğma garantili Recep İvedik 5'te, Recep bokstan güreşe, halterden atletizme kadar bir çok alanda Türkiye adına yarışır. 


Recep İvedik 5'in 16 Şubat'ta vizyonda olması hedefleniyor. 


İŞTE RECEP İVEDİK 5'İN FRAGMANI