Survivor performans puanı sıralaması yayınlandı

Survivor'da heyecan devam ediyor ve Survivor'da yarışmacıların performans sıralaması Acunn.Com sitesinde yayınlandı. En başarılı performansları sergileyen erkek ve kızların isimleri Acunn.Com'da bir videoyla yayınlandı. İşte Erkekler Performans Puanı Sıralaması ve Kızlar Performans Puanı Sıralaması...

Survivor performans puanı sıralaması yayınlandı

Survivor'da en başarılı erkek yarışmacı Eser West olurken, en başarılı kadın yarışmacı ise Sema Apak oldu. Önümüzdeki haftadan itibaren haftanın en başarılı yarışmacısına ödül vereceğini açıklayan Acun Ilıcalı bu akşam gönüllüler takımına veda edecek ismi de açıklayacak. 

 

31 OCAK AKŞAMI PUAN SIRALAMASI İÇİN TIKLAYIN 


Acunn.Com sitesinde yayınlanan yarışmacıların performans sıralaması bilgiisi birazdan Haber Gazete'de olacak..

 

 

ERKEKLER PERFORMANS PUANI SIRALAMASI

 

1 Furkan West

2 Volkan

3 Furkan Kızılay

4 Yiğit

5 Tarık Mengüç


KIZLAR PERFORMANS PUANI SIRALAMASI

1 Sema Apak

2 Pınar

3 Burçak

4 Berna K. 

5 Seda Demir


ADAYA VEDA İSİM BELLİ OLDU

Dokunulmazlık oyunlarını üst üste kaybeden gönüllülerden, birisinin adaya veda edeceği oylama sonucu açıklanıyor. Eleme potasına gönderilen Erdi, Fulya, Berna ve Eser’in aralarında bulunduğu yarışmacılardan hangi isim Survivor’a veda ediyor. Merak edilen sorunun cevabını hep birlikte öğreniyor olacağız. İzleyicilerin oyları sonucu en az oyu alan yarışmacı elenecek. Öte yandan ilklerin yaşandığı yarışmanın bu haftaki birincileri de açıklandı. Bayanlarda birinciliği göğüsleyen isim Sema olurken, erkekler ise Eser aldığı puanlarla birinci oldu. Sms sonuçlarına göre Survivor’a erken veda eden isim Fulya oldu.