Tacizle suçlanan enişteden ilginç savunma

Baldızına karşı cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılan bir eniştenin cinsel istismar yapmamasıyla ilgili kullandığı sözler herkesi şaşırttı. İşte o eniştenin mahkemedeki olay savunmasının detayları...

Tacizle suçlanan enişteden ilginç savunma

17 yaşındaki baldızına cinselistismarda bulunduğu nedeniyle yargılandığı davada “Dokunmuş olabilirim amacinsel amaçlı değildi.” Demesi mahkeme heyetini de şaşırttı.

Olay Bolu’nun Gerede İlçesi’nde yaşandı. 27 yaşındaki şahsınaynı evde kalan baldızını 2 kez eşinin yanında bir kez de yalnızken dokunaraktaciz etmesi üzerine baldız karakola giderek eniştesinden şikayetçi oldu.  “Cinsel İstismar” şüphesiyle karakola ifadesialınmak üzere çağrılan enişte, ifadenin ardından çıkarıldığı savcılıktarafından tutuklandı ve yargılamasına tutuklu olarak devam edilmesine kararverildi.

Bolu Ağır CezaMahkemesi’nde görülen duruşmada “Çocuğa cinselistismar” suçlamasıyla enişte hakkında 15 yıla kadar hapis cezası isteniyor.


SUÇLAMALARI REDDETTİ


Duruşmada suçlamaları reddeden enişte savcılıkta verdiğiifadeyi redderek baskı altında o ifadeyi verdiğini söyledi. Baldızını bir kezbacaklarının açık olması nedeniyle uyardığını, bundan dolayı kendisine kızgınolduğu için böyle yapmış olabileceğini söyleyerek suçlamaları reddetti.

BEN ONU KARDEŞİM GİBİ GÖRÜYORUM


Baldızını kardeşi gibi gördüğünü söyleyen enişte, “Bir kaçkez dokunmuş olabilirim ama bu cinsel bir amaçla değildi. Bana neden böyle biriftira attığını bilmiyorum. Benim onu taciz ettiğimi suçladığı zamanlardaeşimde yanımdaydı. Şimdi eşimle bu iftiralar yüzünden eşimle boşanma aşamasınageldik.” Dedi.

Mahkeme heyeti mevcut delil durumunu ve niteliğini göz önünealarak sanığın kaçma şüphesi olduğu için tutukluluk halinin devam etmesinekarar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.