Tansu Sıla Çakır Miss Üniverse'de kaçıncı oldu?

Filipinlerde düzenlenen Kainat Güzellik Yarışması'nda ülkemizi Tansu Sıla Çakır temsil ediyor. 2016'da Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda Türkiye 2. olan 21 yaşındaki Tansu Sıla Çakır Filipinler'deki yarışmada 85 aday arasından sıyrılıp bakalım kaçıncı sırada yerini alacak.

Tansu Sıla Çakır Miss Üniverse'de kaçıncı oldu?

Dün gece Türkiye saati ile saat 03:00'te yayınlanan Miss Üniverse 2017'de Tansu Sıla Çakır dereceye giremedi. Yarışmanın birincisi Fransa olurken, Tansu Sıla Çakır'ın kaçıncı olduğu henüz tam öğrenilemedi. 



Bugün yapılacak olan ismine Miss Universe'te denilen Kainat Güzellik Yarışması'nda Türkiye'yi 21 yaşındaki Tansu Sıla Çakır temsil edecek. 2. güzellik yarışması deneyimi olan Tansu Sıla Çakır'ın alacağı derece merak ediliyor. 




29 Ocak tarihinde Filipinler'de yapılacak yarışmanın canlı olarak yayınlanacağı da belirtiliyor. Tansu Sıla Çakır'ın yapacağı konuşmada dünyadaki açlık temalı bir konuşma yapması bekleniyor. Beslenme üzerine eğitim alan Tansu Sıla Çakır, dünde yerel kıyafetlerin yer aldığı ve güzellik yarışması kapsamında sahneye çıktı.  Tansu Sıla Çakır'ın giydiği kıyafetin eteğinde Nemrut Dağı simgelendi. 


İşte son olarak #missuniverse #missuniverse2016 başlıkları altında fotoğraf paylaşan Tansu Sıla Çakır'ın Instagram hesabından kareler...