THY ve Pegasus yarın iptal edilen seferler listesi yayınlandı (26-27 Ocak)

İstanbul'u etkisi altına almaya başlayan kar yağışı uçak seferlerini vurdu. THY bir çok seferini iptal ettiğini duyurdu. Pegasus ve Atlas Jet'de de sefer iptalleri var. Türk Havayolları Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanları'ndan yapacağı 327 seferi iptal ettiğini açıkladı.

THY ve Pegasus yarın iptal edilen seferler listesi yayınlandı (26-27 Ocak)
THY'DE 327 SEFER İPTAL EDİLDİ

Olumsuz hava koşulları nedeniyle seferleri iptal eden THY 26-27 Ocak tarihinde yapılacak 327 seferini iptal etti. Sefer iptallerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'nın kapasitesinin azalmasının etkili olduğu belirtiliyor. 

THY'DEN WEB SİTEMİZE BAKIN UYARISI

Türk Hava Yolları'nın Web Sitesi'nde yapılan duyuruda kar yağışı sefer iptallerinin olduğu ve iptal duyurularının anlık güncellenmediği belirtilerek uçuşla ilgili son durumun Türk Hava Yolları'nın web sitesindeki kalkış varış uygulaması üzerinden kontrol edilmeden havalimanına gelinmemesini istedi. 


THY'NİN YAYINLADIĞI GÜNCEL İPTAL EDİLEN SEFERLER LİSTESİ


PEGASUS'TA 110 SEFER İPTAL

THY'ye benzer bir şekilde Pegasus Hava Yolları'da sefer iptallerinin yaşandığını belirterek bazı seferlerde de aksaklıklar yaşandığını açıklayarak yolcuları uyardı ve 110 sefer iptalinin yaşandığını belirtti.


PEGASUS'UN YAYINLADIĞI İPTAL EDİLEN SEFERLERİ LİSTESİ


DHMİ: UÇUŞUNUZU KONTROL EDİP ÖYLE GELİN
 
Devlet Hava Meydanları İşletmesi'de yolcuları uyararak kar yağışı nedeniyle Atatürk Havalimanı'nda kapasitenin yüzde 20 düşürüldüğü ve bu nedenle havalimanına gelmeden önce seferin kontrol edilerek gelinmesi uyarısında bulundu.