Türkiye’de Araç Kiralama ve Avantajları

Günümüzde araç almak oldukça zorlaştı. Gerek fiyatlar, gerek aldığınız aracın vergisi derken kendi aracına sahip olmak artık bir lüks konumuna geldi.

Türkiye’de Araç Kiralama ve Avantajları

Günümüzde araç almak oldukça zorlaştı. Gerek fiyatlar, gerek aldığınız aracın vergisi derken kendi aracına sahip olmak artık bir lüks konumuna geldi. Tam da bu noktada ulaşım ihtiyacını karşılamak için alternatiflere yönelim başladı. Toplu taşıma, metro, metrobüs ve taksi derken son günlerin popüler sektörü araç kiralama oldu.

Araç kiralama, bir aracı satın almak yerine ihtiyacınız olduğu kadar kiralamaya yarar. Böylelikle hem aracın vergi zorunluluklarından kurtulmuş olunur hem de arıza gibi durumlarda yapılacak masraflar minimuma indirilir. Bu yüzden oto kiralama son yıllarda yükselen bir ivmeyle tercih sebebi olmaya devam etmektedir.

Yüzlerce Araç Kiralama Firması İçerisinden Nasıl Seçim Yapacağım?

Günümüzde sıkça kullanılan yüzlerce araç kiralama firması bulunmaktadır. Peki bu karmaşadan kurtulup doğru seçeneği nasıl bulacaksınız? Aslında bu kadar firmayı tek tek araştırıp bunlar hakkında bilgiler edinmenize gerek yoktur. Bazı araç kiralama uygulamaları birden çok araç kiralama firmasını sizin adınıza karşılaştırarak sizler için en uygun rent a car firmasını en uygun fiyatlarla karşınıza getirmektedir. Kuruluşunun üzerinden sadece 1 yıl geçmesine rağmen 60.000’den fazla araç, 75’den fazla araç kiralama firmasını tek bir platformda toplamayı başarmıştır. Böylece araç kiralamak isteyen kullanıcı, saatlerce araç kiralama firması aramamaktadır. Miniyol sayesinde tek tuşla tüm araç kiralama firmaları arasından karşılaştırma yapabilmektedir. Minyol’da bulunan rent a car firmaları arasında Europecar, Garenta, Avec ve Hit gibi sektörün öncü firmaları da yer almaktadır.

Miniyol Sadece 1 Yılda Başarıdan Başarıya Koşuyor

Ekim 2020’de temelleri atılan Miniyol oto kiralama platformu, 300’den fazla lokasyonda yer alıyor ve kullanıcılarına birçok avantaj sunuyor. En uygun fiyat garantisiyle araç kiralamak, mini ödeme, farklı lokasyonlarda teslim imkanı gibi avantajlarıyla kullanıcılar için vazgeçilmezler arasına girmeye şimdiden başladı.