Ural ölecek mi? Diriliş Ertuğrul'da yeni bölüm bekleniyor

Diriliş Ertuğrul yeni bölümün en merak edilen sorusu: Ural ölecek mi? Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı yayınlandı ve yeni bölümde Ural'ın boynuna kılıcın indiği görülüyor. Ural ölecek mi yoksa kurtulacak mı? Emir Sadettin Köpek kendi emelleri için Ural'ı feda edecek mi? Alaattin Keykubat'ın görevlendirdiği kadıların verdiği idam hükmü uygulanacak mı merak ediliyor.

Ural ölecek mi? Diriliş Ertuğrul'da yeni bölüm bekleniyor

Diriliş Ertuğrul'un son bölümü nefesleri kesti. Süprizlerle dolu bölümde Ural'ın yargılamasını yapıp ve Bizanslılara teslim etme hesapları yapan Emir Sadettin Köpek'in planları alt üst oldu ve tam fesi başına geçirip yargılama yapacağı esnada Alaattin Keykubat'ın görevlendirdiği bir kadı ve 2 yardımcısı gelerek yargılamayı kendilerinin yapacaklarını söyledi. 

 

URAL İDAM EDİLECEK Mİ?

Ural hakkında idam kararı veren kadılar,bunun kendi huzurlarında yapılmasını istediler. Bölüm bitişinde Ural'ın babası Candar Bey fenalaşınca herkes bir anda ona yöneldi ve son bölüm burada bitti. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Ural'ın idam edileceğine yakın görüntüler olsa da, Haber Gazete olarak Ural'ın idam edilmeyeceğini düşünüyoruz.Ertuğrul'un "Bizi değil düşmanlarımız içimizdeki riyakarlar bile yıkamayacaklar." demesi dikkat çekiyor. 

 

Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Candar Bey'in ayaklandığı ve Ural için idam hazırlıklarının yapıldığı görülüyor. İdamı Emir Sadettin Köpek'in yapmasını öngörmüştü kadılar. Bir kılıcın kalktığı ev Ural'ın boynuna doğru indiği görülüyor. Ama Ural idam edilecek mi edilmeyecek mi net gösterilmiyor. Bir ara kılıçların çekildiği görülüyor ve Emir Sadettin Köpek'in Ertuğrul'a "Yeter bi dur Ertuğrul" dediği görülüyor. 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL REYTİNG’DE ZİRVEDE

1 Şubat'ta televizyon ekranlarında en çok izlenenler belli oldu, reyting sonuçlarına göre Diriliş Ertuğrul dizisi zirvede yer aldı, Diriliş Ertuğrul'u son bölüm özeti ikinci sırada takip etti. Fox TV'nin sevilen dizisi No:309 ise üçüncü sırada yer aldı.


SIRA

     BAŞLIKKANAL ADI
1DIRILIS ERTUGRULTRT 1
2DIRILIS ERTUGRUL (OZET)TRT 1
3NO:309FOX TV
4KARA SEVDASTAR TV
5FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABERFOX TV
6BU SEHIR ARKANDAN GELECEKATV
7ERHAN CELIK ILE ANA HABERTRT 1
8POYRAZ KARAYELKANAL D
9SHOW ANA HABERSHOW TV
10ATV ANA HABERATV
11MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV
12AHMET HAKAN’LA KANAL D HABERKANAL D
13ESRA EROL’DAATV
14GULDUR GULDUR SHOW (TKR)SHOW TV
15KIM MILYONER OLMAK ISTER (TKR)ATV
16NO:309 (OZET)FOX TV
17BU SEHIR ARKANDAN GELECEK (OZET)ATV
18POYRAZ KARAYEL (OZET)KANAL D
19IBITRT COCUK
20EVLENECEKSEN GELSHOW TV