Adana'da Nagihan Uzun trafik kazasında hayatını kaybetti

Adana'da bir cipin uçurumdan yuvarlaması sonucu 38 yaşındaki Nagihan Uzun hayatını kaybetti. Akşam 19:30 sularında meydana gelen kazada cip 50 metrelik uçuruma yuvarlandı.

Adana'da Nagihan Uzun trafik kazasında hayatını kaybetti

Adana'da bir cipin yolu farketmemesi nedeniyle uçuruma yuvarlanan cipte bulunan 38 yaşındaki Nagihan Uzun hayatını kabetti. Sarıçam İlçesi'nde meydana gelen kazada şoförün viraj çıkışı yolu farketmemesi faciaya neden oldu. 


50 metrelik uçuruma yuvarlanan cipte bulunan aracın şoförü ve Nagihan Uzun isimli vatandaş taklalar atan otomobilin içinde ağır yaralandı. Kazayı gören vatandaşların olay yerine çağırdı itfaiye ve sağlık ekipleri güçlükle yaralıları uçurumdaki cipin içinden çıkararak yukarı aldılar. Durumu ağır olan Nagihan Uzun hemen Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılsa da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 


Aracın şoförünün tedavisinin devam ettiği belirtiliyor.  Son dönemde aynı mıntıkada bir çok kaza olduğunu söyleyen çevre sakinleri, yol yapılmadığı için son dönemde böyle ölümcül kazaların arttığına dikkat çekerek, yetkililerin bu konuda duyarlı olmasını ve yolu bir önce yapıp bitirmeleri istediler.