Ankara Valiliği'nden kar tatili açıklaması var mı?

Yurdu esir alan kar yağışının en çok etkilendiği illerden biri olan Ankara'da 11 Ocak Çarşamba günü okulların tatil olup olmadığını soruyor öğrenciler. Bu konuda Ankara Valiliği'nden kar tatili açıklaması var mı!

Ankara Valiliği'nden kar tatili açıklaması var mı?

Ankara'da yoğun kar yağışı sonrası öğrenciler kar tatili olup olmadığını merak ediyorlar. Kar yağışı sonrası Ankara'da yoğun bir buzlanma olduğu biliniyor. İstanbul bugün tatili 3. kez uzattı ve yarında okulların tatil olduğunu duyurdu. İzmir'de yıllardan sonra yoğun kar yağdı ve İzmir'de yarın okullar tatil edildi. Ankara'da ise henüz Ankara Valiliği tarafından açıklanmış bir kar tatili haberi yok.

 

Ankara Valiliği'nden kar tatiliyle ilgili bir açıklama yapılırsa sizlerle paylaşacağız. 


11 OCAK ÇARŞAMBA HANGİ İLLERDE OKULLAR TATİL OLACAK

 

Kar yağışının akşam ve gece saatlerinde Ankara'da etkisini göstermesi bekleniyor. Özellikle yurdun iç ve batı kesimlerinde 11 Ocak günü kar yağışı tipi şeklinde kendini gösterecek.  Ankara'da kar tatili olup olmayacağı merak ediliyor. 11 Ocak 2017 Çarşamba kar tatili olan illerimize haberimizden ulaşabilirsiniz. 


Haber Gazete'nin edindiği bilgilere göre; Ankara'da kuru bir soğuk olduğu ve yoğun bir buzlanma olduğu,havanın kapalı olduğu,hava durumu raporlarında kar yağışı göstermesine kar yağmadığını fakat aşırı bir soğuk ve buzlanma olduğu belirtiliyor. 

İşte 11 Ocak 2017 kar tatili olan bütün iller

 

Haritandan da görüleceği üzere yarında Ankara'da kar yağışı beklentisi var. Meteorolojik verilere göre yarın Ankara'da hissedilen sıcaklık -17 dereceye düşecek ve kar yağışı da var.