Ankara'da kaza: Kudret Cebeci hayatını kaybetti

Sabaha karşı 6 sularında Ankara'da Yenimahalle'de meydana gelen kazada Mustafa Yiğit yaralanırken ona yardıma koşan bir yaya hayatını kaybetti. Yaya vatandaşa çarpan diğer aracın şoförü olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

Ankara'da kaza: Kudret Cebeci hayatını kaybetti
Feci kaza bu sabah günün ışıklanmasına yakın saatlerde meydana geldi. Yenimahalle'de İstanbul yolu üzerinde gelen kazada Sincan istikametine giden Mustafa Yiğit yönetimindeki araç Şaşmaz Kavşağı'na yakın bir noktada direksiyon hakimiyetini kaybetti ve takla attı. Kazayı gören bir vatandaş araç içinde sıkışan şoför Mustafa Yiğit'e yardım etmek için giderken yoldan geçen başka bir araç bu vatandaşa çarptı. 

Yayaya çarpan araç Mustafa Yiğit'in aracına çarparak durabildi. Aracın metrelerce sürekliği yaya vatandaş olay yerinde hayatını kaybederken,diğer vatandaşlar 112 ekiplerini arayarak olay yerine çağırdı. Mustafa Yiğit'i sıkıştığı yerden çıkaran sağlık ekipleri hastaneye kaldırılırken,diğer yaya vatandaşın cenazesi de hastane morguna kaldırıldı. Vatandaşın adının Kudret Cebeci olduğu ve 36 yaşında olduğu öğrenildi. 

Yaya vatandaşa çarpan şoför olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Polisin şahsı tespit çalışmaları sürüyor.