Balıkesir'de kayıp çift Ali Abdullah AKın ve Nefise Akın aranıyor

Balıkesir'de 2 gündür kaybolan Ali Abdullah AKın ve Nefise Akın'dan 2 gündür haber alınamıyor. Aramaları yoğunlaştıran Jandarma ekiplerine bugün AFAD ekipleri de katıldı ve çiftin aracı Ketenlik deresinde bulundu

Balıkesir'de kayıp çift Ali Abdullah AKın ve Nefise Akın aranıyor
Dün öğlen saatlerinde İrşadiye Mahallesi'nden Manyas ilçe merkezine özel araçlarıyla gitmek için yola çıkan Ali Abdullah Akın ve Nefise Akın çiftinden dünden beri haber alınamıyor. Mahallelerinde çalıştığı arama çalışmalarında Jandarma ekipleri her yerde çifti arıyor. Bugün arama çalışmlarına Balıkesir AFAD ekipleri de katıldı. 

Yapılan aramlarda çiftin aracı bir derede bulundu. Yoğun kar yağışı nedeniyle araca ulaşmakta güçlük çeken AFAD ekipleri yarın iş gücü makinası getirerek araca ulaşacakları öğrenilirken,çiftinde araçla birlikte dereye düşmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Ketenlik Deresi'nin üzerindeki köprüden geçerken suya düştüğü tespit edilen aracı gören çiftin yakınları gözyaşlarını tutamadı. Bölgede yoğun kar yağışı ve elverişsiz hava şartları nedeniyle çalışmalar güçlükle yürütülüyor.