Bartın'da otobüs kazası: 2 Ölü 6 Yaralı

Bartın'da yolcu otobüsü kazasında Hulusi Esen ve Filiz Fırat hayatını kaybederken, Olcay Akkaya (25), Nurbol Kushpan(21), Muhamamet Özen (32), Gülten Ergin (16), Hasan Özbudak (72) ve Dursun Özer(25) tedavi altına alındı.

Bartın'da otobüs kazası: 2 Ölü 6 Yaralı

Kar yağışı ve buzlanma yurdun dört bir yanında kazalara neden oluyor. Bu kazalardan biride dün gece Bartın'da yaşandı. Aşırı buzlanma nedeniyle kayan yolcu otobüsü devrildi ve otobüsün şoförü Hulusi Esen ve Filiz Fırat isimli yolcu hayatını kaybetti. 

 

AŞIRI BUZLANMA NEDEN OLDU

Bartın Karaçay Mevkii'nde gece yarısı meydana gelen kazada Amasra-İstanbul arası sefer yapan Hulusi Esen yönetimindeki yolcu otobüsü aşırı kar yağışı ve buzlanmanın etkisiyle yoldan çıkarak kaymaya başladı. Daha sonra devrilen araçta can pazarı yaşandı. 

HULUSİ ESEN VE FİLİZ FIRAT HAYATINI KAYBETTİ

Yoldan geçenlerin ilk müdahaleyi yaptığı otobüsteki yolcular camlardan dışarı çıktılar. Daha sonra olay yerine gelen 112 ekipleri ve itfaiye ekipleri yaralıları otobüsten çıkarmaya başladı. 112 ekiplerinin kontrollerinde Hulusi sen ve Filiz Fırat'ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Diğer yaralanan 6 kişi ambulanlarla Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan 2'sinin durumunun ciddi olduğu belirtiliyor. 

VİNÇ YARDIMIYLA KALDIRILDI

Devrilen otobüs vinç yardımıyla yoldan kaldırılırken,Cumhuriyet Savcısı'da olay yerinde inceleme yaptı. Ölen 2 kişinin cenazesi morga kaldırılırken,olayla ilgili soruşturma başlatıldı.