Denizli'deki kazada Mehmet Ali Kılınç, Zeynep Mutlu, Musa Çelik

Denizli'de feci bir kaza meydana geldi. Buldan yolu üzerinde olan kazada iki araç birbirine kafa kafaya çarptı ve kazada 3 kişi hayatını kaybederken 5 kişi de yaralandı.Kazada otomobilde bulunan sürücü Mehmet Ali Kılınç (33), Zeynep Mutlu (24), Musa Çelik (47) hayatını kaybetti, Ramazan Özkurt (33), Ömer Erdi Pala (23) ile ticari araçta bulunan Musa Kırmızıgül (27), Ali Rıza Kundakçı (32) ve Bekir Ertan (36) yaralandı.

Denizli'deki kazada Mehmet Ali Kılınç, Zeynep Mutlu, Musa Çelik

Denizli'de meydana gelen kazada iki araç kafa kafaya çarptı. Feci kazada 3 kişi hayatını kaybederken 5 kişi de yaralandı. Kaza yerine gelen itfaiye ve 112 ekipleri araçta sıkışanlara müdahale ederek yaralılar ambulanslar alındı. 


Yaralılar Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza da ölen 3 kişinin aynı iş yerinde çalıştıkları ve akşam iş yerini kapattıktan sonra evlerine giderken kazanın meydana geldiği öğrenildi. 


Sabah 7 sularında meydana gelen kaza sonrası olay yerine gelen ölenlerin yakınları feryat ettiler. Kaza nedeniyle araçların yolun kenarına savrulmaları dikkat çekti.