Ecenur Sülfe ve Tolunay Ergül'ün ölüm sebebi mangal çıktı

Dün Tekirdağ Marmara Ereğli'den acı bir haber gelmiş ve Ecenur Sülfe ve Tolunay Ergül'ün kaldıkları yazlık evde sabah ölü olarak bulundukları ortaya çıkmıştı. İki gencin ölümüyle ilgili yapılan araştırmada ölüm sebeplerinin mangaldan çıkan karbondioksit olduğu tespit edildi.

Ecenur Sülfe ve Tolunay Ergül'ün ölüm sebebi mangal çıktı

Tekirdağ Marmara Ereğlisi'nde yaşanan olayda Ece Sülfe ve Tolunay Ergül'ün kaldıkları yazlık evde akşam mangal yaptıkları,dışarıdaki mangalı daha sonra havanın soğuk olması nedeniyle içeri aldıkları ve mangaldan çıkan karbonmonoksit gazı nedeniyle hayatlarını kaybettikleri öğrenildi. 

 

Marmara Ereğlisi'nin Sultanköy Mahallesi'nde meydana gelen acı olay Tolga ve Ece'nin arkadaşlarının sabah ikisinden de telefonlarına cevap vermemesiyle ortaya çıktı. Jandarma'ya durumun bildirilmesi üzerine jandarma söz konusu yazlığın kapısını açtırarak içeri girdiğinde 2 gencin cansız bedenleriyle karşılaştı. 

 

İki gencin cesetleri savcının incelemesinin ardından İstanbul Adli Tıp Kuruma'na otopsi için sevkedilirken, aileleri acı haber sonrası göz yaşı döktü. Marmara Ereğlisi Devlet Hastanesi morguna kaldırılan gençlerin cenazesi İstanbul'a gönderilecek. Aileler hastane morgu önünde gözyaşı döktüler. 

 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.