Gaziantep'te polise 2. saldırı Kaçan teröristler yakalandı mı?

Gaziantep'te öğlenki saldırının sıcaklığı geçmemişken polise 2. bir saldırı daha düzenlendi. Devriye görevi yapan polislere ateş açan 3 kişilik terörist gruptan 1'i yakalandı 2'si ise kaçtı. Gaziantep Polisi geniş çaplı bir operasyon başlattı.

Gaziantep'te polise 2. saldırı Kaçan teröristler yakalandı mı?
 Gaziantep'ten akşam saatlerinde bir saldırı haberi daha düştü son dakika koduyla haber ajanslarına. Gaziantep'te devriye görevi yapan bir polis aracına içinde 3 kişinin bulunduğu bir başka araçtan ateş açıldı ve akabinde de çatışma çıktı. 

Haber Gazete'nin edindiği bilgilere göre; akşam saatlerinde meydana gelen olayı gerçekleştiren 3 teröristten 1'i yaralı bir şekilde yakalanırken diğer 2 terörist karanlıktan da faydalanarak kaçmayı başardı. 

 

ARAÇ'TAN ATEŞ AÇTILAR


19:30'da meydana gelen olay Kavaklık Mahallesi'nde meydana geldi. Polis aracına açılan ateşe polis ateşle karşılık verince ateş açılan ara sokaklara giren saldırganların bulunduğu araç kayıplara karıştı. 

1 YARALI YAKALANDI 2'Sİ KAÇTI
Aracı arama çalışmaları sürerken ara sokaklarda araç bulunarak durduruldu. Aracı terkedip yaya olarak kaçmaya çalışan teröristlerden yaya olarak kaçmak isteyen yaralı bir şekilde ele geçirilirken, diğer 2 terörist ağaçlıkların arasına kaçarak kayboldu. Çok sayıda polisin olay bölgesine geldiği ve teröristleri yakalamak için büyük bir operasyon başlatıldığı belirtiliyor.

Ayrıntılar geldikçe aktarmaya devam edeceğiz.