Gebze'de freni patlayan kamyon kazası: Fatih Can öldü

Gebze'de freni patlayan bir kamyon dehşet saçtı. 12 araca çarparak durabilen kamyonun neden olduğu kazada ilk belirlemere göre 1 kişi hayatını kaybederken 10 kişide yaralandı. İşte Gebze'de yaşanan zincirleme kazanın detayları..

Gebze'de freni patlayan kamyon kazası: Fatih Can öldü

Kocaeli Gebze'de yaşanılan kazada dehşet anları yaşanıldı. İddiaya göre freni patlayan bir kamyon kontrolden çıktı ve 12 araca çarptı. Bir çok kişinin yaralandığı kazada,ilk belirlemere göre Fatih Can isimli bir kişide hayatını kaybetti. 


Kamyonun çarptığı araçlar hurdaya dönerken,olay yerinde tam anlamıyla can pazarı yaşandı. Çarptığı araçları sürükleyen kamyon kazası sonrası vatandaşlar 112'yi arayarak olay yerine çağırdı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri de sıkışan vatandaşları araçlarından çıkarma çalışmalarına başladılar. 



Kısa sırada olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere kaldırılan yaralılardan Fatih Can'ın hayatını kaybettiği öğrenildi. Kaza nedeniyle yol trafiğe kapandı ve araçlar bekletiliyor. Bazı yaralıların kendi çabalarıyla hastaneye gittiğinin bu nedenle yaralı sayısının ilerleyen saatlerde netleşeceği belirtiliyor.