Hüseyin Tiryaki ve ailesinin katili bulundu!

Dün İzmir'de yaşanan ve bir ailenin yok olmasıyla sonuçlanan katliamın arkasındaki kişi polisin araştırmasıyla tespit edildi. Hakan K.'yı yakalamak için evinde giden polis,kapıyı çilingir marifetiyle açarak içeri girdiğinde Hakan K.'nın kafasına sıkarak intihar ettiğini gördü.

Hüseyin Tiryaki ve ailesinin katili bulundu!

Dün İzmir'de tüyleri diken diken eden bir cinayet yaşanmıştı. Hüseyin Tiryaki ve ailesi kimliği belirsiz bir kişi tarafından öldürülmüştü. Hüseyin Tiryaki'nin cesedi yol kenarına atılırken, diğer 3 aile ferdide evde bıçaklanarak öldürülmüştü. 

 

O cinayetle ilgili sır perdesi aralanmaya başladı. Cinayeti işleyen kişinin Buca Şirinyer'deki 27 yaşındaki Hakan K. olduğu ortaya çıktı. Karabağlar'daki evine gidilen Hakan K. kapıyı açmayınca polis çilingir marifetiyle içeri girdi ve Hakan K.'nın başına sıkmış şekilde intihar ettiğini tespit etti. 

 

Hakan K.'nın öğretmen olan eşi haberle şok olurken, Hakan K.'nın bir çocuk babası olduğu ortaya çıktı. Şimdi polis Hakan K.'nın bu cinayetleri neden işlediğini soruşturmaya başladı. 

Hüseyin Tiryaki'nin annesinin evlendiği Mehmet Aslan'ın da 1 yıl önce öldürüldüğü ortaya çıktı. Polis şimdi cinayetler arasındaki bağlantıyı araştırıyor. Öte yandan Hüseyin Tiryaki'nin üvey kardeşinin sabah evden işe çıkmak için gittiği ve bu şekilde ölümden kurtulduğu da ortaya çıktı.