İzmir'de Hüseyin Tiryaki ve ailesi katledildi!

İzmir Buca korkunç bir cinayet işlendi. Hüseyin Tiryaki isimli vatandaş ve ailesi katledildi. Hüseyin Tiryaki'nin cesedi yol kenarına atılmış halde bulunurken, evine gidildiğinde annesinin,kızkardeşinin ve hamile eşinin bıçaklandığı ortaya çıktı. İşte İzmir'deki o tüyler ürperten cinayetin detayları..

İzmir'de Hüseyin Tiryaki ve ailesi katledildi!
Korkunç Cinayetler İzmir'in Buca ilçesinde yaşandı. Kandonduran Korkunç cinayetler İzmir'in Buca ilçesinde işlendi. Ormanlık alanda dövülerek öldürülen kimliği belirsiz bir erkek cesedi bulundu. Ormanda bulunan şahsın evinde de annesi, kızkardeşi ve hamile eşi bıçakla öldürüldü.


Olay Hüseyin Tiryaki'nin iş yerini açmamasıyla ortaya çıktı. Çilingir yardımıyla Hüseyin Tiryaki'nin evinin kapısı açıldı ve tüm aile fertlerinin öldürüldüğü kan donduran tabloyla karşılaşıldı. Hüseyin Tiryaki'nin annesi,kız kardeşi ve hamile eşi bıçaklanarak öldürülmüştü! Polis infazı aydınlatmak için çalışmalara başlarken, Hüseyin Tiryaki'nin cesedi de yol kenarına atılmış halde bulundu. 


SON DAKİKA! HÜSEYİN TİRYAKİ VE AİLESİNİN KATİLİ İNTİHAR ETMİŞ HALDE BULUNDU



Buca'da telefon satışı üzerine iş yapan Hüseyin Tiryaki'nin telefonu ulaşamayan arkadaşları merak edince polisi aradılar. Dövüldükten sonra tabancayla öldürüldüğü tespit edilen Hüseyin Tiryaki'nin cesedi Kaynaklar'da yol kenarına atılmış halde bulundu. Hüseyin Tiryaki'nin evine cesedin teşhis edilmesi için giden polis şok manzarayla karşılaştı. Evdeki tüm aile fertleri canice katledilmişti. 

Kapıda herhangi bir zorlama izi olmaması ailenin tanıdığı birinin cinayeti işlediğine dair tahminleri güçlendirdi ve olayla ilgili polisin güvenlik kameralarına da inceleyerek soruşturmayı genişlettiği öğrenildi.