İzmir'de katliam: Hakan Kılıç katliamdan sonra bakın ne yapmış!

Bir aileyi yok eden,sonrada intihar eden eczacı Hakan Kılıç'ın katliamdan sonra eşiyle birlikte bir telefoncuya gittiği ve eşine telefon aldığı ortaya çıktı. Hüseyin Tiryaki ve ailesini katleden Hakan Kılıç'ın cinayeti neden işlediği soruşturuluyor.

İzmir'de katliam: Hakan Kılıç katliamdan sonra bakın ne yapmış!
2 gün önce İzmir'de Hüseyin Tiryaki'yi,eşini,annesini ve kız kardeşini öldüren Eczacı Hakan Kılıç'ın cinayetler sonrası görüntüleri ortaya çıktı. Üçyol semtinde bir telefoncuya giden Hakan Kılıç'ın cinayetten sonra bir arkadaşıyla yaptığı telefon görüşmesinin ses kaydıda sosyal medyada yayınlandı. 

Hakan Kılıç Hüseyin Tiryaki'nin ölümünden dolayı çok üzgün olduğunu, kendisinin de bilgisine başvurulduğunu belirterek Hüseyin Tiryaki'nin ticari ilişkileri nedeniyle öldürdüğünü söylemiş arkadaşına..

 

Olayın detaylarını anlatan Hakan Kılıç'ın eşi, katliam sonrası eşiyle konuştuğunda "Hüseyin ve Aysel'e yazık olmadı. Fadime ve Behiye'ye yazık oldu." demiş. Burdan da Hakan Kılıç'ın aslında Hüseyin Tiryaki ve annesi Aysel Tiryaki'yi öldürmek niyetinde olduğunu, Hüseyin Tiryaki'nin eşi ve kızkardeşini iz bırakmamak için öldürdüğü sonucu çıkarıldı. 


Hakan Kılıç'ın annesinin öldüğü trafik kazasında aracı kullandığı için kendisini sorumlu tuttuğu ve psikolojik ilaçlar kullandığı da ortaya çıktı. Babasıyla da arasının çok iyi olmadığı ortaya çıkan Hakan Kılıç'ın, intihar etmeden önce eşini,amcasını ve yanında çalışan elemanı arayıp olayı anlatmadan helallik istediği de ortaya çıktı.