Karabük'te tünel çıkışı feci kaza

Karabük'te kar yağışının etkisiyle kontrolden çıkan araçtaki Zekeriya Cebecik ve Şah İsmail Kör hayatını kaybederken Şevki Köroğlu'da yaralandı. İşte Balıkısık-2 tünelinin çıkışında meydana gelen o feci kazanın ayrıntıları..

Karabük'te tünel çıkışı feci kaza

Kar yağışı ve buzlanma nedeniyle yurdun dört bir yanından kaza haberleri gelmeye devam ediyor. Bu acı kazalardan biri de Karabük'ten geldi. Dün gece seyir halindeki bir araç tünel çıkışında kar yağışı nedeniyle buzlanan yolda bir anda hakimiyetini kaybetti. Savrulan araç yol kenarındaki MOBESE direğine çarparak ikiye katlandı. 


Olayı görenler 112'yi arayarak kazadan haberdar etti. Olay yerine gelen 112 ekipleri kaza mahalindeki yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. 


arabük’ün Yenice ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Araç şoförü Zekeriya Cebecik ve yanında bulunan 50 yaşındaki Şah İsmail Kör'ün hayatını kaybettiğini tespit ettiler. 23 yaşındaki Şevki Köroğlu isimli gençte ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 


Araç içinde sıkışan 2 kişinin cansız bedenleri Karabük Belediyesi itfaiye ekiplerinde uzun uğraşlarla sıkıştıkları yerden çıkarılacak Yenice Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.