Kaza yapan polisler Hasan Özdemir ve Yener Arslan şehit oldu

Gecenin acı haberi Aydın Nazilli’den geldi. Şüpheli bir araca dur ihtarında bulunan polisler Hasan Özdemir ve Yener Arslan araç durmayınca takibe aldılar. Kaçan aracı takip eden 2 polisin aracı bir akaryakıt tankeriyle çarpıştı. Ağır yaralanan polisler kurtarılamayarak şehit oldular.

Kaza yapan polisler Hasan Özdemir ve Yener Arslan şehit oldu

Aydın Nazilli’de bu akşam meydana gelen olayda akşam saatlerinde telsizle anonsu yapılan bir araçta kız kaçırıldığı ve ekiplerin dikkatli olması yönünde bir telsiz anonsu geçti. Bu sırada devriye gezen polis otusundaki polis memurları Hasan Özdemir ve Yener Arslan söz konusu aracı farkederek takibe aldılar. Dur ihtarında bulundukları araç buna uymayınca takibe devam ettiler.


AKARYAKIT TANKERİYLE ÇARPIŞTILAR

Yaşanan kovalamacada polis otosu bir kavşakta akaryakıt tankeriyle çarpıştı ve aracı kullanan Hasan Özdemir’le yan koltukta oturan Başpolis Yener Arslan araç içinde sıkıştılar. Durumu farkeden vatandaşlar hemen 112’yi aradılar. 


TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADILAR

İtfaiye ekipleri olay yerine intikal edip Hasan Özdemir ve Yener Arslan’ı sıkıştırdıkları yerden çıkardı. Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve durumları ağır olan polisler yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldular.




Nazilli İlçe Emniyet Müdürü ve Aydı İl Emniyet Müdürü’de hastaneye gelerek bilgi aldılar. Kazaya karışan akaryakıt tankerinin şoförü gözaltına alınırken, kız kaçıran aracında lastiklerine ateş edilerek içinde 3 zanlının yakalandığı öğrenildi.