Keşan'da Gökberk Karasu ve Hüseyin Özgünay kazada öldü

Edirne Keşan'da feci bir kaza yaşandı ve Gökberk karasu ve Hüseyin Özgünay hayatını kaybederken İsmail Gürses isimli gençte ağır yaralandı. Kazanın aşırı hızdan kaynaklandığı tespit edilirken,ölen gençlerin yakınları acı haberle sinir krizleri geçirdiler.

Keşan'da Gökberk Karasu ve Hüseyin Özgünay kazada öldü
Edirne'nin Keşan İlçesi'nde meydana gelen kazada 19 yaşındaki Gökberk Karasu yönetimindeki araç aşırı hızlıydı ve bir anda kontrolden çıktı. Betonsa civarında refüje çarpan araç taklalar atmaya başladı. Araçta bulunan Gökberk Karasu,İsmail Gürses ve Hüseyin Özgünay araçtan dışarı fırladılar. 

GÖKBERK KARASU VE HÜSEYİN ÖZGÜNAY OLAY YERİNDE..

2 arkadaşıyla birlikte Keşan ilçesine gelen Gökberk Karasu ve arkadaşlarının yaptığı kazayı gören sürücüler hemen 112'ye haber verdiler. Olay yerine gelen 112 ekipleri yaptığı kontrollerde Gökberk Karasu ve Hüseyin Özgünay'ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Durumu oldukça ağır olan İsmail Gürses ambulansa alınarak Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilen Ercan Gürses'in yoğun bakım ünitesinde uyutuldu.



AŞIRI HIZ NEDEN OLMUŞ

2 gencin cenazeleri Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerindeki incelemesinin ardından kaldıralarak morga götürüldü. Gençlerin yakınları Keşan Devlet Hastanesi'ne akın ederken,görgü tanıkları aracın aşırı hızlı olduğunu ve virajı farketmemesi sonucu kazanın yaşandığını söylediler. 


YÜREK DAĞLAYAN FOTOĞRAF


Kazada aracı kullanan Gökberk Karasu'nun 25 Ocak'ta Facebook'ta yaptığı kapak resmi ise yürekleri dağladı. Hayatını kaybeden Hüseyin Özgünay ve kaza yaptıkları arabanın önünde fotoğraf çektiren ikiliden geriye bu fotoğraf kaldı.