Muradiye'de kaybolan 2 avcının cesedine ulaşıldı

Van'da ava çıkan iki avcının kayboldu. Muradiye'ye bağlı Yakıncak Köyü'nde ava gitmek için evinden çıkan iki kişi geri dönmedi. Avcıları arama çalışmaları devam ediyor.

Muradiye'de kaybolan 2 avcının cesedine ulaşıldı

Muradiye'ye bağlı Yakıncak Köyü'nde ikamet eden Ercan Akparan ve Yakup Kaya'dan haber alamayan yakınları, jandarmaya haber verdiler. Olay yerine gelen jandarma avcılara ait av tüfeği,bere ve poşet bulurken avcılara ulaşılamadı. 


SON DAKİKA: BİR KİŞİYE ÖLÜ ULAŞILDI  Muradiye İlçesi Yakıncak Mahallesi'nde çığ altında kalan Yakup Kaya'nın cesedine ulaşıldı. Kar kütleleri altından çıkartılan Kaya'nın cesedi, otopsi yapılmak üzere Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Ercan Akparan'ı arama çalışmaları ise sürüyor.


SON DAKİKA: SAAT 18:00'DE İKİNCİ AVCININ DA CESEDİNE ULAŞILDI


Muradiye İlçesi Yakıncak Mahallesi'nde çığ altında kalan Ercan Akparan'ında cansız bedeninede ulaşıldı. Kar kütleleri altından çıkartılan Akparan'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.



AFAD KURTARMA ÇALIŞMALARINA BAŞLAMIŞTI


AFAD ekiplerine haber verildi ve bölgede AFAD ekiplerince arama kurtarma çalışmalarına başlandı. Ercan Akparan ve Yakup Kaya'nın çığ altında kalma ihtimalleri olduğu belirtiliyor. 

Avcıların 3 kişi olduğu bir avcının son anda kendini kurtardığı diğer 2 avcının çığ altında kaldığı belirtiliyor. Van'dan da UMKE ekiplerinin bölgeye sevkedildiği bilgisi var. 2 Avcının kurtarılması için yoğun bir şekilde çalışma başlatıldı. 


Yakıncak Köyü'nün Muradiye'ye 25 kilometre uzaklıkta olduğu belirtiliyor.