Mustafa Yalçın Van'a gönüllü olarak gelmiş

Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğine atanan Mustafa Yalçın, görevine başladı. Mustafa Yalçın Van'a gönüllü olarak geldiğini belirterek, hedefleri anlattı.

Mustafa Yalçın Van'a gönüllü olarak gelmiş

Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, mesaisinin ilk gününde belediye yöneticileri ile tanıştı. Ardından makamında açıklamalarda bulunan Genel Sekreter Mustafa Yalçın, Van’a gönüllü olarak hizmet etmek için geldiğini söyledi. 

Özel bir zaman diliminden geçildiğini kaydeden Mustafa Yalçın, “Allah’ın izniyle büyüklerimizin takdiri ile yeni görevime başladım” dedi.



Sorunların üstünden geleceklerini dile getiren Yalçın, Van halkı ile birlikte yaşamaya geldiğini kaydetti. Mustafa Yalçın, “22 yıllık belediyecilik deneyimimle Van’a hizmet etmeye geldim. Tabi özel bir zaman diliminden geçiyoruz. Hizmete ihtiyaç var. Bende buraya gönüllü olarak hizmet etmeye geldim. Burada daha önce görev yapan arkadaşlarımızla birlikte çalışacağız. Onlara da emeklerinden dolayı şimdiden teşekkür ediyorum. Bundan böyle yapılacak her işte vatandaşın yanında olacağız. Vatandaşa kapımız açık. Daha önce yapılan tespitlerde, Van’ın sorunları keşfedilmiş, bende onları biliyorum. Tabi önem sırasına göre üzerine gideceğiz. Allah yardımcımız olsun. Herkese kolaylıklar diliyorum. Vanlılara esenlikler diliyorum” diye konuştu.