Naide Sezer ile Nurgül Karkucak kazada öldü

Samsun'da meydana gelen trafik kazasında Naide Sezer ile Nurgül Karkucak isimli 2 vatandaş hayatını kaybetti. Kaldırımda yürüyen Naide Sezer ile Nurgül Karkucak alkollü bir sürücünün aracının yoldan çıkması sonucu yaşanan talihsiz kazada hayatlarını kaybettiler.

Naide Sezer ile Nurgül Karkucak kazada öldü
Samsun'un Çarşamba İlçesi'nde meydana gelen olay dün gece 01:00 sularında meydana geldi. Gece yol kenarında yürüyen Nurgül Karkucak (35), Naide Sezer (53), Atanur Karkucak (18) ve Muhammet Can Sezer bir anda üzerlerine doğru gelen bir aracın sesiyle irkildiler. 

O ses kontrolden çıkmış bir araca aitti ve kontrolden çıkan araç yayaların üzerine doğru geliyordu. 4 kişi can havliyle araçtan kaçmaya çalışsalar da başarılı olamadılar. 4 kişiye çarpan araç daha sonra bir evin önündeki bahçe duvarına çarparak durabildi.

Mahallelinin sese uyanması üzerine olay yerine hemen 112 ekipleri çağrıldı ve can pazarı yaşandı. Olay yerine gelen ambulanslar 4 yaralıya olay yerinde ilk müdahalelerini yaptıktan sonra Çarşamba Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. 

Yaralılardan durumu ağır olan Naide Sezer ve Nurgül Karkucak kaldırıldıkları hastanede tüm tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybettiler. Diğer 2 yaralanın durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, sürücü gözaltına alındı.