Nusaybin'de kavga: Orhan Deniz ve Mehmeh Mahsum Kızmaz öldü

Nusaybin'de bugün bir tartışma kavgaya dönüştü ve silahların çekildiği kavgada Orhan Deniz ve Mehmet Mahsum Kızmaz hayatını kaybetti. Mehmet Mahsum Kızmaz'ın kavgayla alakası olmadığı, yoldan geçerken kavganın ortasında kaldığı öğrenildi.

Nusaybin'de kavga: Orhan Deniz ve Mehmeh Mahsum Kızmaz öldü

Nusaybin'de bugün yaşanan kavgada 2 grup nedeni belirlenmeyen bir sebepten dolayı kavgaya tutuştular. Kavgada 2 kişi yaralanırken 2 kişi de hayatını kaybetti. 


Kavga saat 16 sularında ilçe merkezindeki Lozan Caddesi Demokrasi Parkı önünde vuku buldu. İki grup önce tartıştılar,sonra tartışmanın harareti yükselince silahlar çekildi ve birbirlerine ateş ettiler. Kavga 4 kişi yaralandı. Çevredeki vatandaşların polise ve 112'ye haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları hastanelere taşıdı. 


Nusaybin Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan 36 yaşındaki Orhan Deniz'in ve 39 yaşındaki Mehmet Mahsum Kızmaz'ın durumu oldukça ağırdı ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadılar.


Mehmet Masum Kızmaz'ın yoldan geçerken kör kurşunlara hedef olduğu ve olayla hiçbir ilgisinin olmadığı öğrenildi. Polis kavgayla ilgili soruşturma başlattı.