Özgür Özakın ve Zeynep Nida Sözeri hayatını kaybetti

Zonguldak Ereğli'de meydana gelen acı olayda Köseağzı Plajı mevkisinde yaşanan olayda nişanlı çift Özgür Özakın ve Zeynep Nida Sözeri hayatını kaybetti. Uçurumdan aşağı düşen Özgür Özakın ve Zeynep Nida Sözeri tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Özgür Özakın  ve Zeynep Nida Sözeri hayatını kaybetti

Zonguldak Ereğli'de yaşanan olayda Özgür Özakın evlilik hazırlığı yaptığı Zeynep Nida Sözeri ile geldiği Köseağzı plajında bir araya gelerek tartışmaya başladılar. 


Uçurum kenarındaki tartışma esnasında sebebi bilinmeyen bir durumdan dolayı nişanlı çift uçurumdan aşağı düştüler. 100 metre yükseklikten deniz kenarındaki kayaların üzerine düşen nişanlı çift feci bi şekilde hayatlarını kaybettiler. 

 

Daha sonra bölgede piknik işletmeciliği yapan bir kişinin farkettiği durum polise bildirildi. Olay yerine Zeynep Nida Sözeri'nin yalnız gelmediği ve yanında bir arkadaşının olduğu ve onun çığlıklarına çıkan piknik işletmecisi,kayalıklarda nişanlı çiftin cesetlerini görünce polisi arayarak haber verdi.



Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemede nişanlı çiftin hayatlarını kaybettiklerini tespit etti. Olay yerine gelen Cumhuriyet Başsavcısı'nın incelemesinin ardından çiftin cenazeleri Ereğli Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Olay yerine gelen çiftin yakınları tabutlarına sarılarak gözyaşlarına boğuldular.


Nişanlı çiftin olay yerine iki araçla geldiği öğrenildi.